изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:42 EET
Панайот от "Биг брадър": Коцето плати 100 лв. на Кучкова, за да му танцува гола в скута!    
Интервюта С тоя нос и тия пластични операции, Вулева е абсолютна коза, противна и гнусна, една нищо и никаква въшла

Панайот Кючуков или просто Пацо, е един от брадърите, който със своята безцеремонност и директност успява да задържи вниманието върху себе си всеки път, когато се появи някъде. Той беше един от най-провокативните участници в шоуто от 2006 г.

И този път Пацо не изневерява на принципа си да не цепи басма никому и не спести пред „ШОУ” и от остротата, и от арогантността си, изразявайки „експертно” мнение за „ВИП брадърите”, като човек, врял и кипял в шоу интригите.



- Пацо, наскоро ти сподели, че сегашното „звездно” издание на „ВИП брадър” предизвиква смесица от реакции в теб, основно смях и нападки. Ти си врял и кипял, както се казва, в подобни брадърски интриги...
- Така е, знам какво представляват вътре, и не ме учудват интригите им. Само се чудя как някои са си повярвали толкова много, че са големи звезди или випаджии!... Елена Кучкова, например! Като знам какво представлява, как съм я виждал, наистина ми е смешно сега да слушам някои нейни изказвания!...

- Как си я виждал? Ясно е, че повечето съквартиранти не показват истинските си лица, но по-смущаващото е, че май рядко го правят и извън Къщата и шоуто?!
- Точно така е! А въпросната Елена Кучкова съм я виждал няколко пъти на живо и това, което съм видял, е достатъчно. Бил съм пряк свидетел на някои нейни „участия”. Тя ходеше с една танцувална група, танцуваше еротични танци. Ходеше си спокойно по бельо – по прашки, а върху гърдите й имаше две точки, които й прикриваха зърната. Беше си топлес! На рождения ден на Коцето (фолкпевецът Константин, б.а.) Кучкова дори му беше изненадата. Сега, гледам, че се е взела много насериозно... Говори врели-некипели в шоуто, а извън него обикаля топлес дискотеките, виждал съм я и в други дискотеки, защото обикалям насам-натам, в цяла България. Ще ти кажа и какъв хонорар взимаше тогава, за да танцува гола – точно 100 лева!

- 100 лева, казваш, а неотдавна в един от епизодите на шоуто чухме от нея следното: „За 250 лева не ставам от леглото, аз за 250-300 лева от нас до фризьорския салон няма да отида”?!
- О, да, чух го това! То всеки тръгва отнякъде, но тя явно ги е позабравила тези неща. Момиче от Пазарджик е, което идва в София, бедно,

все търсеше такива хора с пари, да й оправят живота. С всякакви е била

имам разни познати насам-натам, които също я познават. Дори знам, че е била и с цигани, и тази информация ми е сто процентова.

- Това се случва, предполагам, преди да стане „Мис Плеймейт”?
- Да, преди това. Но и тази й тъй наречена титла във въпросния конкурс е като всичко останало около нея. Чух, че с един от спонсорите на „Плейбой”, един грък и с някакъв негов приятел, са правили нещо... и така... После става плеймейтка, но това не е някаква кой знае колко престижна титла. Какви са тези вип-ове, мип-ове в тази Къща, кое им е ВИП-а?! Повечето вътре не са такива, а можеш да кажеш единствено за две-три имена, и то не, че са ВИП, а че са малко по-популярни и успели от останалите.

Какъв секссимвол може да бъде Иво Аръков?! Той не е кой знае какво. Да му махнем брадата, с едни криви зъби е... С какво е известен? - Че имал връзка с дъщерята на Христо Стоичков – Мика, а преди нея – с певицата Мария Илиева. Голям праз! Зад гърба си има два-три филма, в които е участвал, и толкова. Като го гледам колко пасивен участник е в Брадъра, не очаквам кой знае какво интересно от него в шоуто.

- Триъгълникът Калканджиева-Тачо-Линдарева май успя да изпълни продуцентския замисъл да привлече по-голямата част от зрителското, а и от медийното внимание?...
- На мен пък точно тази част ми беше много скучна. Те бяха постоянно пияни! А сега и когато връщат Тачо в Къщата, да ти призная, ми стана едно такова егоистично, защото веднага си помислих, че засега съм бил единственият, който е бил гонен и връщан след това в историята на родния „Биг брадър”. А сега Тачо ще стане вторият... Уж активен участник беше, ама повечето неща, които правеше, ги правеше под влиянието на алкохола. Направи няколко скандала – с Жени, със Зорница, с някои други, и това е. Не ме е забавлявал особено, пиянде си е, 80 % от ситуациите все си беше на градус. Явно така е свикнал и в живота. За Зорница Линдарева направо не ми се говори...

- Защо?
- Защото е много противна! Просто не знам даже как има мъже, които могат да й обръщат внимание?! В нея даже няма нищо интересно, много противна жена. Лека е, личи от километри! И, да ти кажа, и последната жена на света да е, никога не бих бил с нея – казвам ти го като мъж. И освен това има някакво такова надменно отношение, все едно че майка и баща й са милиардери...

- Ами тя на няколко пъти каза, че произхожда от богато семейство и в материален план никога нищо не й е липсвало...
- Да, де, да, но нали знаеш, че то, колелото, се върти! Днес има кой да се грижи за нея, богати любовници също, утре ги няма. Имаше много такива като нея, за които имаше кой да се грижи,

а накрая стигнаха до просешка тояга и ходеха да правят свирки за 5 лева

Има такива много случаи – и на известни, и на неизвестни жени. Според мен Линдарева няма да извлече никаква изгода от участието си, ще я поканят някъде стандартно – в две-три предавания, след което ще потъне вдън земя и ще я забравят хората.

- Интересно ми е какво мислиш за рапъра Wosh MC или Стефан Иванов, както е истинското му име? Струва ми се, че става все по-докачлив в ситуациите си с останалите съквартиранти и вероятно търси как да бъде част от интереса на зрителите?!
- Вероятно... но за мен той си е чисто и просто едно наркоманче, тревоманче, което ходи с едни и същи дрехи. И не знам изобщо тоя пък какъв ВИП е – при положение че има рапъри, които горе-долу са известни, а той е тотално неизвестен! Аз не му знам една песен... никъде го няма. Около него какво – само че баща му (Иван Иванов - б.а.) е известен и едно време е бил заслужил добър актьор. Често правят такива ходове продуцентите – вкарват някой, който е тотално неизвестен, но е нечий роднина. Но този рапър за мен има наркомански вид, просто 100 % навън взима някакви дроги, личи си по поведението му. Пък тревата сигурно я пуши като за „добро утро” и „лека нощ”. Обикновен софийски нафталин!

- Като какъв играч определяш Албена Вулева?
- За Албена Вулева спокойно мога да кажа, че е най-грозната участничка! Даже Камелия Тодорова е по-хубава от нея, както и Йорданка Христова! С тоя нос и тия пластични операции, Вулева е абсолютна коза, противна и гнусна, една нищо и никаква въшла. Ако бях сега в Къщата с нея, постоянно щях да си правя шеги с нея, да се заяждам, да я провокирам и да я изкарвам извън нерви. На такива като тях им трябва такъв като мен – абсолютен провокатор, за да могат да си покажат истинските лица! На моменти някои си го показаха, но повечето са с маски - лицемерни, изкуствени...

- Йорданка Христова, например, рядко излиза от директния тон в разговорите си с останалите. Може би не й се налага да използва маската, за която говориш?
- Да, директна е. Но какво да кажа за нея и за Камелия Тодорова – и двете са жени на възраст, нормално,

малко изкукуригват на моменти, от годините ще е

И може би наистина в определени ситуации най-трезво разсъждава и реагира именно Йорданка Христова.

- Пацо, извън „Биг брадър”, през 2012 г. каза следното: „Вече ставам сериозен, ще мисля за семейство!”. Оттогава досега минаха две години... Да не се разколеба от тази посока?
- Ами, да ти кажа, опитах се да бъде по-сериозен, но видях, че няма кой да го оцени това. Пробвах с няколко момичета, но нещо не се получи. Но иначе мога да кажа отговорно, че съм станал по-зрял за някои неща, за които преди няколко години бих реагирал по друг начин. По-улегнал и сдържан съм, има промяна. По-рядко ходя по дискотеки вече, станал съм даже домошар. По-често, като излизам, е някъде с Коцето по участия, поработвам из България. И според мен ми трябват още 2-3 години, за да улегна съвсем, и да стана готов за една зряла връзка. Имам силна воля и не съм от хората, които обичат да изневеряват, ще се получи в даден момент.

- Виждаш ли се от време на време с някой от останалите брадъри от изданието през 2006 г., когато участва и ти? Помня, че имахте остро пререкание със Стойка – ти я беше обидил, заявявайки, че е „несполучлива актриса”...
- Засякох преди една година случайно в една дискотека тризначките. Какво да ти кажа за тях... много са си повярвали, заблудени са, мислят, че са най-известните, най-успелите, най-харесваните, живеят си с тази илюзия и отказват да чуят нещо по-различно. Със Стойка пък, изобщо не си и говорим. Два пъти сме били заедно, поканени в Нова телевизия, но нито аз говоря с нея, нито тя с мен. Все едно е призрак за мен - не я отразявам изобщо.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg


Ива Екимова изхвърча от „ВИП брадър” след скоростни елиминации

Жени и Тачо оцеляха във „ВИП брадър”


Ива Екимова разменя ласки с Иво в тоалетната


Албена Вулева и нейната майка също

Първият изгонен от "ВИП брадър" - Мартин Мартинов: Излизал съм с Леонардо Ди Каприо, а българските "звезди"

Преврат, гражданско неподчинение и барикади в Къщата на VIP Brother


Ваня Червенкова: Саня Армутлиева отне съпруга, бизнеса и наследството на Камелия Тодорова!

Дъщерята на Йорданка Христова се залюби с модна журналистка!

Писателят Иво Югов: Калканджиева загуби с нокаут от второразредния плейбой Тачо!

Майката на Албена Вулева влезе във "ВИП Брадър" с гръм и трясък

Един напуска VIP Brother, майката на Албена Вулева влиза в Къщата

СЕМ глобява циците на Линдарева

Пълна лудница във "ВИП брадър"

Тачо допълзя пред Жени с пръстен, тя: „Свиня такава“

Евгени Минчев хареса Камелия Воче за секс, тя не била по тая част!

Гонят Евгени Минчев с нагласен вот довечера – договорът му с „ВИП Брадър” изтекъл

Грандиозен скандал между Жени Калканджиева и Камелия Воче

Тачо опроверга завръщането си в Къщата: "Страшни глупости"

ВИПОВЕТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 25 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ

Лъсна поредната шашма на ВИП Брадър

Един съквартирант излиза, друг влиза в Образцовия дом

Иво Аръков отряза Евгени Минчев

Маргина оженил Жени за Тачо

Йорданка Христова с номинация да напусне VIP Brother

Скандалната певица Анита: Бих правила страстен секс с Тити Папазов във „ВИП брадър”! /ВИДЕО/

Горещи страсти в Къщата! Номинационна игра с политическите лидери изправи на нокти ВИП съквартирантите

Тачо посегна на Зорница и бе отстранен от ВИП Брадър

Нов скандал разтърси ВИП Брадър

Зорница Линдарева припадна от пиенеКалканджиева и Линдарева легнаха в едно легло

Сълзи в очите на съквартирантите тази вечер във Vip Brother

Разводът между Жени и Тачо - основна тема в „Образцовия дом“

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Любовникът на Жени Калканджиева излиза от нелегалност! Той е бос от ъндърграунда! Вижте кой е!

Нови скандали във "ВИП Брадър" - Калканджиева и Тачо разделени отдавна

Първи номинации очи в очи и нови разкрития за Жени и Тачо във "ВИП Брадър"

Откъде са милионите на Зорница Линдарева?

Трима напуснаха „ВИП Брадър“, или?

Славена Вътова смени Александър Найденов

Калканджиева: Правила съм групов секс

Евгени Минчев и Месечков били любовници?

Жени Калканджиева и любовницата на Тачо се прегърнаха във "ВИП брадър"

Двата лагера във VIP Brother се събират тази вечер

Любовен триъгълник във "ВИП брадър"

Жени Калканджиева: Линдарева преспа с мъжа ми, но не я мразя, защото не я познавам

Черната Златка: Иво Аръков си пада по мъже!

Задава ли се любовна афера Ели Гигова-Иво Аръков?

Йорданка Христова повлече крак във "ВИП брадър"

VIP BROTHER „ОБРАЗЦОВ ДОМ” ПОДАРЯВА УИКЕНДИ В СОЦРЕЗИДЕНЦИЯ

Иво Аръков, Ели Гигова, Камелия Тодорова и Елена Кучкова влизат във ВИП брадър!


ПАЦО

Скандал след Биг Брадър: Боби преби Пацо

Панайот е първият изгонен от "Биг брадър Аll stars", завръща се с тайна мисия

ИВА ЕКИМОВА






Ива Екимова се ужасява от секс на трезво

Ива Екимова: Венета Райкова е селска пръчка!

Ива Екимова: Зарязах гаджето си заради Къци Вапцаров

Ива Екимова живее с най-добрия приятел на покойния си мъж




АЛБЕНА ВУЛЕВА

Албена Вулева се завръща на сигнално жълт кон /СНИМКИ18+/

ЕЛЕНА КУЧКОВА

Кучкова се разголи в чалга хит (СНИМКИ/ВИДЕО)

Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"
The Calendar of Labour / КАЛЕНДАР НА ТРУДА 2014 /СНИМКИ/
Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!
Елена Кучкова: Естествено, че съм кучка (СНИМКИ 18+)


Elena Kuchkova Elena Kuchkova 2 Elena Kuchkova 3

СЛАВЕНА ВЪТОВА


Миската Славена Вътова с порноклипчето забърса милионер

Славена Вътова стана ”Мис Туризъм” на световен конкурс

“Мис България” вдига палат до Бойко

Мис България 2006 Славена Вътова показва всичко в мъжко списание.

Мис България 2006 лъсна в хард порно в нета (видео +18)

Мис България Свят и Мис България Вселена в конфликт

Мис България Славена Вътова короняса Мис Шумен

Кои са най-високите жени сред известните българки

МИС ЧЕРНО МОРЕ'2005 СТАНА МИС БЪЛГАРИЯ'2006

Славена Вътова е Мис България

„Лицето“ на красотата у нас стана на 11 години

16-ГОДИШНАТА СЛАВЕНА ОТ ШУМЕН СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА МИС ЧЕРНО МОРЕ

Славена Вътова Славена Вътова 2 Славена Вътова 3 Славена Вътова 4

Славена Вътова 5 Славена Вътова 6 Славена Вътова 7 Славена Вътова 8

ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА:


ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА ПРИЗНА: РАЗВЕЖДАМ СЕ

Жени Калканджиева 2 Жени Калканджиева 1 Жени Калканджиева 3

Жени Калканджиева: Мъжете изневеряват от скука

Жени Калканджиева призна за Илия Павлов

МАРГИНА ФАЛИРА КАЛКАНДЖИЕВА. ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ГОЛЯМА ЛЮБОВ

ЧЕРНАТА ЗЛАТКА:

Златка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка Димитрова

ВСИЧКО ОКОЛО ЧЕРНАТА ЗЛАТКА


 


Сходни връзки

Панайот от "Биг брадър": Коцето плати 100 лв. на Кучкова, за да му танцува гола в скута! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди