изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:58 EET
Заплита се мистерията около изчезналия режисьор    
Новини МВР и съпругата на изчезналия мистериозно преди 11 дни режисьор и продуцент говорят различни неща за неговите навици. “Разбрахме, че и друг път Захари Паунов е изчезвал по същия начин”, заяви вчера шефът на варненската полиция Николай Калчев. От МВР още го търсят, но знаят само, че се е качил на хондата си и отпътувал от Варна.

Ден по-рано в интервю пред “24 часа” обаче съпругата на Паунов Ирена Муратова бе категорична, че мъжът никога преди това не е изчезвал.

Двамата са заедно от 30 г. и имат 20-годишен син. Муратова сподели още, че съпругът никога не е получавал заплахи, нито е дължал пари.

Режисьорът трябвало да тръгне по обяд за София с колежка. Тя се отказала и той потеглил сам с колата, паркирана близо до баня “Гъбата” зад хотел “Черно море”. От 18 октомври около 12 ч никой не го е виждал. Преди да напусне хотела, Паунов трябвало да изтегли пари от банкомат, за да си плати румсървиса - 100 лв.

Някъде по това време той е провел и последния разговор със семейството си, като след това телефонът му е спрял да отговаря. Паунов бе във Варна за представяне на филма си “Омбре” на фестивала на игралното кино “Златната роза”. Не е имало нещо необичайно в поведението му. Бил е и на финалния купон, който явно е продължил, защото режисьорът бил махмурлия по обяд, преди да напусне хотела, казаха от рецепцията.

Паунов споделил на участници във фестивала, че филмът е планиран преди 20 г. Творбата получи награда от международното жури на 17 октомври за постижения на актьорите в т.нар. първи роден ийстърн, посветен на историята на бивши затворници. Във филма играят Стефка Янорова, Валери Йорданов, Любомир Бъчваров, Иван Ранков. При получаването на наградата обаче Паунов се качил сам на сцената. http://www.blitz.bg/

Изчезналият Захари – известен филмов продуцент
 


Сходни връзки

Заплита се мистерията около изчезналия режисьор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди