изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:08 EET
Секс с над 20 жени гонел рака на простатата    
Любопитно Сексът с повече жени може да предпази мъжете от рак на простатата, пише в. “Дейли експрес”. До този титаничен извод са стигнали канадски учени, докато се упражнявали адекватно да работят със статистиката. За целите на изследването 3208 представители на силния пол са отговаряли на въпроси за начина им на живот и половите им завоевания.

Изследователите от университета на Монреал са установили, че за мачовците с повече партньорки рискът от развитието на злокачественото заболяване намалява, като за тези с над 20 бройки той е с 28 процента по-малък. В сравнение с мъжете с една партньорка опасността за женкарите от агресивна форма на заболяването също е по-малка ­ с 19 процента. Авторите на проучването обаче отбелязват, че същото не важи за хомосексуалните полови актове.

В действителност за мъжете с над 20 сексуални партньори опасността от рак на простатата се увеличава двойно. Двойно по-висок в сравнение със сексуално по-опитните мъже е и рискът от диагностициране с рак на простатата за девствените представители на силния пол.

Според специалистите едно от възможните обяснения е, че по-големият брой семеизпразвания в резултат на хетеросексуални полови контакти намалява концентрацията на предизвикващи рак вещества в простатната течност ­ съставна част на семенната течност. Възрастта на първия сексуален акт и броят на прекараните предавани по полов път болести не оказват влияние върху риска от рак на простатата, отбелязват още изследователите.

Британска компания изобрети устройство за еднократна употреба, което насочва мъжката струя в писоарите, съобщава в. “Дейли Мейл”. Артикулът има формата на фуния и може да открива сериозни здравословни проблеми като рак на простатата и диабет. За целта специални реагенти сменят цвета си в контакт с урината на заболелия. Новият продукт носи търговската марка Aim Stright и е предназначен също за мъжете, чиято струя при уриниране е отслабнала.

Хартиеният конус може да се пусне в тоалетната след употреба, като се разгражда, без да я запушва. Той предпазва от нежелателно нехигиенично опръскване на зоната извън тоалетните чинии. Разработката е дело на британските изобретатели Майкъл Шелтън и Питър Максуел. Конусът има и лечебни свойства за мъжките гениталии. При допир с тях той изпуска специални антибактериални съставки, които спират разпространението на инфекции от рода на хламидията, херпеса и на гениталните брадавици.   http://www.blitz.bg

Истини и лъжи за оргазма
Губи ли мъжът от пропиляно семе
Защо мастурбацията е здравословна?
Ранното утро не е подходящо време за кафе
Сексолози: Оргазмите спасяват живота
Яжте моркови срещу рак на простатата
Всичко за цинка и Топ 10 на най-богатите на цинк храни
Ползите от ореховото масло
5 бонуса за здравето ви от мастурбацията /18+/
Пенисът - как се променя с възрастта
Повече секс през зимата
Доматите предпазват от рак на простатата
Вино, малини и фъстъци предпазват от мозъчен инсулт
Два пъти секс през седмицата намаляват инфаркта наполовина
Орехите предпазват от рак на простатата
Кафето намалява опасността от рак на простатата
От какво са най-често неудачите на мъжете в леглото
Свързаха рака с мастурбацията
Многото секс на младини е предпоставка за рак по-късно
ПРОСТАТАТА Е ВТОРОТО СЪРЦЕ НА МЪЖА

ПАРАД НА НЕДЕВСТВЕНИЦИТЕ:  Еротика/Erotica
 


Сходни връзки

Секс с над 20 жени гонел рака на простатата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди