изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:43 EEST
Пуснаха нещастна любовчийка на търг в eBay    
ЛюбопитноНесполучила в любовта девойка беше обявена на търг в eBay с надеждата, че най-накрая ще открие мъжа на живота си. 27-годишната Сами Маалем от Кардиф, Великобритания, стигнала до отчаяние след множество несполучливи връзки, съобщава „Мирър“.

Девойката е сама от цяла година. Преди това тя е била зарязвана, лъгана и мамена от бившите си гаджета. Затова нейният 28-годишен брат Кайл решил да се включи в търсенето на „господин Перфектен“. Той пуснал обява за търг в интернет със заглавие: „Излезте на среща с 27-годишната ми сестра“. Стартовата цена за наддаването е 50 паунда.



Отдолу той пояснява: „Първо, това е сериозна обява. Сестра ми е на 27 години, от Лондон, но сега живее в Кардиф. Тя е слаба и изваяна, висока е 162 см, сини очи, тъмна коса“. По-нататък Кайл рекламира характера на сестра си и обяснява, че е готова да има дори деца.

Сами, която работи с Кайл в семейната бижутерия в Кардиф, заяви: „Бях абсолютно бясна, когато видях какво е направил Кайл. Той ме заплашваше от години, че ще ме пусне в eBay, но не го вземах на сериозно. Затова бях шокирана да се видя там, беше доста зловещо“.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пуснаха нещастна любовчийка на търг в eBay | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди