изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:00 EEST
Девствената поетеса се запъна - не иска извинение от поета    
Новини Албена Хинкова - пловдивската поетеса, която си извади документ, че е девствена, днес отново се запъна в съда. Тя не приема извинения от колегата си от литературен клуб „Младост” Николай Славов, защото нищо не й гарантирало, че утре няма да я обиди отново.

Сагата започнала преди време, когато на сбирка на творците Славов се обърнал към Хинкова с думите: „Кажи бе, моме, макар, че ти не си мома, но това няма значение”. Тези думи разгневили 39-годишната поетеса и тя си извадила документ от Съдебна медицина, който удостоверява, че е непокътната.

„Дадоха ми едни документи по делото, аз ги приех. В тях имаше медицинско удостоверение, в което пишеше, че хименът бил цял, ненарушен, с розов епител. Два пъти се опитах да се извиня на госпожицата, понеже тя са чувства обидена, а моята цел не е била такава. Ние в клуба се изразяваме с метафори. Тя не приема и ме съди, финансовото измерение според нея за тази обида е 3 хиляди лева.”, обясни поетът Славов.

На идване в съдебна зала той беше придружен от поетесата Милена Стоянова, облечена във фолклорна носия. Стоянова обясни, че идва така, защото следва призива на Хинкова, която в интервю казва, че съвременната българка трябва да е чиста и неопетнена като Гергана. Придържайки се към морала, за който има претенции госпожицата, и колежката и беше облечена като героинята на Петко Славейков - Гергана, от „Извора на белоногата”. „Не иронизирам литературната героиня Гергана, а иронизирам тази ретроградност, този архаизъм, към който ни призовават подобни изказвания“.

„Аз лично съм се опитвала да ги помирявам, но не става. Албена надменно заяви, че ще се видят в съда. Тези неща, в които сме в момента са дребнотемие. Призовавам хората да се обърнат към проблемите на обществото и специално на културата“, каза още Стоянова.

В съдебната зала съдията отново призова Славов да се извини на Хинкова, за трети път, но обидената дама не прие и влезе в обяснителен режим с адвоката на съперника си. Тя подчерта, че Хинков се е обърнал към нея с обидни думи, които са приложени към делото, но които тя не желае да стават медийно и обществено достояние. Делото бе отложено за декември.

Кристина ИВАНОВА
http://www.blitz.bg

Атанаска Йотова: Отидох девствена при мъжа си, а той ме обвини, че близнаците не са от него!
Целомъдрието е най-неестественото сексуално извращение
Вижте русата моделка, заради която откачи девственият убиец
Американка продава девствеността си, може да вземе 550 000 долара
Нимфоманията е болест без лек
Родители изпращат малките си дъщери в секс лагери, за да изгубят девствеността си
Рускиня продаде девствеността си за $30 000
Девствеността се купува и продава
Заклетите девственици на Албания
 


Сходни връзки

Девствената поетеса се запъна - не иска извинение от поета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди