изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:28 EEST
5 знака, че той ви използва само за секс    
Любопитно Помежду ви има страхотна химия и вие вече си представяте как сте срещнали вашия принц. Но той е някак дистанциран и успявате да се видите или късно вечерта, или на някакви купони. След няколко часа ласки той пак хваща пътя, а вие грабвате телефона и чакате отчаяно знак от него.

Ако отношенията ви с един мъж приличат на този сценарий, то се откажете от идеята, че имате връзка. Вероятно любимият ви не иска нищо повече от секс. Ето и как да проверите това твърдение:

Никога не сте ходили на среща

Запознахте се в заведение/на купон и бързо отношенията ви еволюираха на интимно ниво. Той така и не ви покани на среща и не излиза с вас извън спалнята. Звъни ви късно вечерта с обяснението, че едва сега се е освободил и вие приемате това за знак на истинската любов (все пак бърза да ви чуе в първата си свободна минута).

Запитайте се обаче ако толкова държи на вас какво му пречи да намери време? Какво му пречи да ви изведе на една вечеря или дори на разходка/кино през уикенда? Отговорът: Няма желание. За него вие сте топло тяло през нощта, топло и даващо, но няма намерение да задълбочи първичните ви отношения.

Не познавате приятелите му

Срещате се „тайно“, обикновено вечерите близо месец. Той си намира куп оправдания да не излиза с вас и вашите приятелки, а дори и не говори за своите. Вие нямате никакъв достъп и информация до неговия социален кръг и това не е случайно – той просто не смята да ви задържи в живота си и за него вие сте едно нощно увлечение.

Прекалено много прекалено бързо

„Защо не те срещнах по-рано?“, „Ти си всичко, за което съм мечтал“ – слушате това при всяка ваша среща. Той ви сваля луната и звездите, но целта не е да ви се закълне във вечна любов, а да свали защитата ви и да престанете да задавате въпроси, на които не иска да отговаря.

Когато един мъж бързо ви предложи света, то намеренията му не са истински.

Постоянно повтаря, че не става за връзка

Да, да, чували сме го това. Всъщност той се опитва да ви каже, че не иска връзка с вас, но го прави по начин, по който да не ви обиди и да не изгори моста към вашето тяло. След като „не е годен“ за връзка, тогава не му предлагайте нищо от себе си.

Никога не остава до сутринта

Това е запазеният знак на сваляча, който скача от чаршаф на чаршаф, но никъде не пуска корени. Веднъж може и да се оправдае, че има работа и бързо трябва да си тръгне, след като сте правили секс, но ако това е традиция, по-добре не хранете надежди за повече.

http://www.tialoto.bg

Сексолог: Какво пречи на жените да станат идеални любовници

Андреа: Пее ми се само за секс

7-те грешки на необвързаните момичета

Дорис блесна в „Плейбой“

Плеймейтка си поиска от Ивелин Попов

Смяна на ролите – хищни жени, изморени мъже

ПИЙНАЛАТА КАМЕЛИЯ МИСЛИ САМО ПЕНИСИ И ВИБРАТОРИ

Жените предпочитат шоколад вместо секс

 


Сходни връзки

5 знака, че той ви използва само за секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди