изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:20 EEST
Сестрата на самозапалилата се Лидия: Тя не е луда!    
Общество

Лидия не е луда, не е луда. Кажете го! Това заяви пред TV7 сестрата на самозапалилата се 38-годишна фотографка Лидия Петрова. Тя не пожела да покаже лицето си. "Има секта, да знаете", каза още Даниела.



Семейството на Лидия Петрова е в шок. 38-годишната жена е от Нови Искър, но живее на квартира в столицата. В сърцата на своите близки и съседи тя е добър човек и страстен фотограф.

Родителите й са разделени от близо 15 години. Сега бащата живее на семейни начала с друга жена. Той работи като охранител. След като гледа новините по телевизията, опасенията, че трагедията е сполетяла собствената му дъщеря, се потвърждават. Петър Петров не знае коя може да е причината Лидия да посегне на живота си, тъй като двамата от години не са се виждали.

Лидия и мъжът й живеят отделно. Имат син на 11 години, за когото се грижи бащата. Двамата с Лидия имали проблеми. Последно време Лидия се е тревожела за бъдещето на сина си. Но защо е избрала пламъците пред живота за нейните близки остава пълна загадка.  http://www.trud.bg

Лидия драсна клечката на България

Това е самозапалилата се фотографка

ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕ САМОЗАПАЛИ ЖЕНА НА 38 ГОДИНИ ОТ НОВИ ИСКЪР

 


Сходни връзки

Сестрата на самозапалилата се Лидия: Тя не е луда! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди