изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:55 EEST
Бургаският публичен дом бил в апартамента на бивш зам.-правосъден министър    
Новини Публичният дом в бургаския ж.к. „Братя Миладинови” е бил устроен в апартамента на бившия зам.-правосъден министър от правителството на ГЕРБ - съдия Деница Вълкова, която с днешна дата е съдия по наказателни дела в Апелативния съд на Бургас. Това съобщиха запознати за "Флагман". Вълкова дала под наем жилището през агенция, а наемателите-сутеньори сем.Христо и Катя Моневи се нанесли в началото на лятото.

Още с идването на семейство Моневи съседите се усъмнили, че има нещо нередно, тъй като мургав млад мъж непрекъснато водел различни момичета в апартамента, а пред входа денонощно спирали таксита, които ги карали по адреси.
През август за пръв път тук имало мащабна полицейска акция, при която е издирвано непълнолетно момиче от Стара Загора. Униформените претърсили всички апартаменти в блока по сигнал на бащата на жертвата на трафик. Но какъв е бил резултатът е неясно. Учудващо е наемодателката съдия Деница Вълкова да не е знаела поне за полицейската операция в нейния имот.

Онзи ден полицията окончателно разби долнопробния вертеп на 3-тия етаж в бл. 32 в бургаския ж. к. „Братя Миладинови”.

„Във вторник през нощта пред блока имаше поне 40 полицаи, които изведоха с белезници семейството и няколко от жените”, разказаха пред наш репортер съседите от блока.

„Откакто дойдоха тези двамата – Катя и Христо, нямахме и миг спокойствие. Денонощно асансьорът бучи, лампите светят. Отпред спират таксита, различни мъже и жени се качват в апартамента на съдия Деница Вълкова и вдигат страшен шум, купоните продължават до зори и целият блок не спи, че собственикът на този имот не е знаел какво става, е най-малкото неприемливо”, коментираха още хората от блока с апартамента за разврат.

Около 10 часа днес пусната под гаранция 19-годишна маман Катя изнесла останалия багаж от жилището и върнала ключа на домоуправителката на входа. Катя Монева изчакала телевизионните включвания пред блока тази сутрин, все още криейки се с бебето в свърталището на проститутките. Мургавият й приятел, който друг път регулирал сеансите на проститутките, помагал с пренасянето на багажа.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бургаският публичен дом бил в апартамента на бивш зам.-правосъден министър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди