изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:27 EEST
Шокираща вест на БЛИЦ: Изчезналият Илия Петров е убит!    
Новини 28-годишният Илия Петров, когото семейството му отчаяно се опитваше да намери, е открит мъртъв, научи БЛИЦ. Тялото е било в неговия автомобил - Фолксваген Голф 3. Колата е била паркирана около село Горно Вършило край Септември.

Новината за смъртта на младия мъж бе потвърдена пред БЛИЦ и от МВР. Все още не се съобщава как е станало убийството. \"Има следи от насилствена смърт, в момента колегите извършват оглед. Тялото е открито вчера, тепърва аутопсията ще покаже как точно е настъпила смъртта\", обясниха от полицията.

БЛИЦ вече писа, че Илия изчезна на 4 ноември вечерта от офис на автомивка в \"Люлин\", която е собственост на родителите му. Преди това младежът бил заедно със сестра си Илияна, съпругата Ваня и децата им на гости на майка си. Около 8 часа вечерта той излиза от апартамента и отива в автомивката. След това закарва съпругата си в техния апартамент и се връща обратно. Следите му се губят от автомивката. Илия оставя там мобилния си телефон.

Семейството на младия мъж бе обявило награда от 1000 лева за всеки, който би могъл да даде някаква информация за автомобила.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Шокираща вест на БЛИЦ: Изчезналият Илия Петров е убит! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди