изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:08 EET
Уволнени след Плеймейт! Пътят надолу на 5 отчаяни силиконови миски. (СНИМКИ 18+)    
ЛюбопитноНиколета ще съди Валентин Кулагин и Нова телевизия!В България се случват всякакви икономически, политически и природни катаклизми през последните години, но за разлика от много други сфери у нас, те не оказват никакво влияние върху конкурса „Плеймейт”. Той се превърна в една константа, която води началото си от 2004 г. и продължава да се радва на интерес и безброй кандидатки за слава, които бързат да си сложат силикона и да го покажат с надеждата, че той ще оправи старините им и ще ги вкара в средите на хайлайфа.

Уви, това не е съвсем така. Да, има една Николета Лозанова, която се превърна в нарицателно на успялата плеймейтка, но историята показва, че тя е единствената!

Все пак младите българки не предават надеждата си, че може да постигнат нейните успехи и с тунинг, лента на гърдите и корица в Playboy да получат наготово пари, статус и лайфстайл-мечта.

Защо тази формула издиша?

Златка Димитрова, Златка Райкова, Дорис Дилова, Мария Цветкова, Меги Колева – какво ви говорят тези имена? Това са пет поредни през годините победителки в конкурсите, половината от които обаче дори и не помните. И това не е случайно!

Идеята едно момиче да се включи в конкурс „Плеймейт” се свежда от две широко разпространени причини – да си намери заможен мъж, който да я осигури до живот и да го върже с дете и брак и да помогне на кариерата си (често такава няма до момента, така че това обяснение издиша от самото начало).

Двете Златки успяха по някакъв начин да се задържат в медийното пространство, но това не ги прави успели жени, нито милионерки. За разлика от повечето си колежки, двете дами успяха да се набутат в едно-две риалитита, които да поддържат славата в медиите, но в края на форматите, те бързо минаха в забвение до следващата си телевизионна поява, която може да се случи след година-две.

През това време те дори не успяха да забият истински милионер, а залитнаха към ММА-спортистите, които не могат да им осигурят желания лайфстайл, нито пък помагат кой знае колко на славата им.

Райкова започна връзка  с Благой Георгиев- Багата, а след него се прехвърли на безфаминия Павел, за когото се твърдеше, че има позиция в наркосредите. Златка очевидно си пада по лошите момчета, но стратегията ѝ не бе особено правилна. Не само, че тя се метна на семеен мъж, но този чакаше и дете и от съпруга-наследница.

И без да е навътре в нещата, човек може лесно да види краят на тази история – натирена остана Райкова, която пак се върна на ММА-бойците и сега е с Георги Валентинов.

Що се касае до банковите ѝ сметки – нямаме достъп до тях, но вярваме, че не са пълни с 6 или 7-цифрени суми, тъй като препитанието на Златка в момента е малък бутик за дрехи, когото хората научават само от профила ѝ във Фeйсбук.














Адашката ѝ Димитрова също не успя да се пласира в хайлайф средите след като показа силикона си в конкурса „Плеймейт” и в Playboy. Изненадващо Черната Златка се залюби с познатия боец Багата, което предизвика кратък скандал, но не донесе големи акцизи на брюнетката в личен план.

След това тя изчезна от медийното пространство без да е ясно с какво се занимава. Хвана си друг мъж – женен и с дете – и в момента живее с него под един покрив. Името му е Миро и е „бизнесмен” (строителен предприемач), но не покрива критериите на чичко-паричко, който е сред основните мотиви на дамите да се кичат с определението „плеймейтка”.

Златка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка Димитрова

Кариерата на Димитрова също не достигна желаните върхове. Тя все още се изявява като модел, но и това разбираме единствено от профила ѝ във Фейсбук.

Дотук става ясно, че представите на кандидат-плеймейтките за съпруга-банкомат и проспериращ бизнес след спечелване на титлата, не са реалистични.



Мария Цветкова бе на път да изпълни мисията на една силиконова миска като завъртя главата на Динко Динев (един от доказаните тузари в България). Той ѝ показа какво е истински лукс и богатство, след като тя го дари със син, но така и не я заведе до олтара.

Истината е, че уважаващите себе си милионери обичат се въргалят в чаршафите с популярни силиконки, но нямат намерение да им сложат халката на ръката. И докато преди време те си позволяваха да афишират връзките си с разни миски, днес дори не искат да се знае, че ги вкарват в леглото си, защото това руши имиджа им.

Динко не криеше Мария, но не я изтърпя дълго. Говореше се, че я зарязал със скандал, след като се появила доста неподходящо облечена (по прашки и прозрачни дрехи) на официална вечеря в Тел Авив. Вярно или не, повечето Барбита от конкурси наистина не блестят с особен умствен потенциал и това започва да дразни и засрамва техните спонсори. По тази причина милионерите, които днес опитват от прелестите на разни миски, предпочитат да ги пазят като мръсни тайни и попарват всичките им мераци да станат техни съпруги или да се сдобият с конкретен социален статус.

 


Какво се случи с Мария Цветкова? Все пак тя е майка на един малък Динев и вероятно получава някаква финансова компенсация за това. Но дамата потъна вдън земя и можем смело да твърдим, че вече дори не може да гради кариера на държанка, след като е минала през леглото на ревнивия Динев и той няма да е във възторг ако петни името му с публични афери.

През 2010г. Мис Плеймейт стана Дорис Дилова. Уви, единственото, което тази едрогърда  блондинка направи, е секс лента две години по-късно. От 2012 г. насам има пълно информационно затъмнение за това какво се случва с нея, като последните спекулации в медиите бяха, че е фалирала и едва свързва двата края.



За мъжете около скандалната плеймейта се знае малко, а след видеото ѝ едва ли ще се намери сериозен кандидат с дебел портфейл за сърцето ѝ.

„Мис плеймейт“ МЕГИ КОЛЕВА „Мис плеймейт“ МЕГИ КОЛЕВА „Мис плеймейт“  2011 МЕГИ КОЛЕВА

29.10.2011  „Мис плеймейт“ МЕГИ КОЛЕВА призна, че че бивше гадже й подарило силиконовите импланти. „Мис плеймейт“ МЕГИ КОЛЕВА „Мис плеймейт“ МЕГИ КОЛЕВА



Меги Колева спечели прочутия конкурс миналата година. Тя се оказа доста пряма и дори не скри към какъв мъж се цели: „Аз съм жена, която е родена за принцеса и никой по-богат и красив от принц няма да ме има\". Към днешна дата няма информация да е намерила въпросния принц, а и като своите предшественички след конкурса мина в обществено забвение.



И ето, че отново се връщаме към Николета Лозанова, която в момента е сред най-популярните жени в България. Да, тя започна от „Плеймейт”, но не очакваше славата и парите да дойдат сами при нея. Дамата мина през не един и двама богаташи, ала междувременно не спираше да се снима в реклами, фотосесии, видеоклипове и телевизионни формати, което е утвърди като познато лице на екрана и извън него.

За капак успя да стане и г-жа Божинова, което се дължеше не само на тунинга ѝ, а и на усърдно натрупания стаж по партита (частни и публични), корици и контакти. Лозанова не е силиконово правило, а изключение и тя далеч не разчиташе единствено на появата си в конкурса „Плеймейт”, а просто я използва по умен начин. 

bgreality.bg
http://interesen.net/

ЗЛАТКА РАЙКОВА В СВЕТСКИ КЛЮКИ И СНИМКИ

Динко Динев изхвърлил Мария заради порноизцепка

Дорис Дилова проговори за скандалните голи снимки


Дорис блесна в „Плейбой“

Късо подстригана плевенчанка грабна титлата Playmate 2010

Меги Колева била мутреса в Тайланд?

Меги Колева се съблича за мъже

Меги Колева: Правила съм го с жена!

ВСИЧКО ЗА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА

 


Сходни връзки

Уволнени след Плеймейт! Пътят надолу на 5 отчаяни силиконови миски. (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди