изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:19 EEST
Кои зодии са най-лоши политици    
Хороскоп
Кои зодии са най-лоши политици

ОВЕН

Родени водачи

Овните са родени водачи. Което означава, че не могат да работят в екип, освен ако те самите не са начело. Като ръководители също не ги бива - предубедени са, придирчиви и самоуверени. Много от представителите на знака работят в държавни институции. Те са хора динамични, убедителни и прями. Но и умеят да лъжат, без да им мигне окото. Не че са мошеници - просто смятат, че важността на истината е сериозно надценена. Лесно се гневят и не се страхуват от конфронтаци. Дали описанието отговаря? Преценете сами. Овни са: Желю Желев, Жан Виденов, Волен Сидеров, Ахмед Доган, Мартин Димитров, Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова.

ТЕЛЕЦ

Честни, но и

практични

Телците са практични и честни хора, на които може да се разчита. Именно тяхната практичност им нашепва, че понякога не е чак толкова нужно да се придържаме към истината. Ако крайната цел го оправдава, те също не си поплюват да поизлъжат. Много ги бива с финансите, така че добра възможност имат за изява в този ресор. Обикновено си избират високоплатени професии или намират начин да имат сравнително добри доходи. Излъчват авторитет, спокойни са и не палят лесно клечката. Представители на знака са Росен Плевнелиев, Сергей Станишев и бащата на светска Турция - Мустафа Кемал Ататюрк.

БЛИЗНАЦИ

Нож с две остриета

Близнаците приказват много, непостоянни са и мразят да скучаят. В повечето случаи са недоволни от условията на служебното си място, дори да работят цар. Като политици също не се чувстват достатъчно удовлетворени. Да не говорим за това, че дългият им език понякога им върши лоша услуга. Все пак умеят да говорят и понякога са харизматични лидери. Което е нож с две остриета, понеже може да бъде с положително влияние - Дж. Ф. Кенеди, или с не толкова положително - Муамар Кадафи. Под този слънчев знак са родени Михаил Миков, Ивайло Калфин, Цецка Цачева и Бойко Борисов.

РАК

Едни от най-богатите

Има много представители на зодия Рак в правителството, в армията и в правосъдната система. Бива ги обаче и в области като психология и педагогика. Хора с въображение са, енергични, добросърдечни и закрилници на онеправданите. Странно как последното се съчетава със статистиката на сайта CareerBuilder.com, според която те са сред най-високоплатените в обществото. Обяснението е само едно - няма начин Ракът да е и беден, и щастлив. Също като Близнаците вечно са недоволни от избора на професията и условията в работата си. Сред политиците Раци са Георги Първанов, Меглена Кунева, Ангела Меркел и Георги Димитров.

ЛЪВ

Само им

дайте сцена

Лъвовете също не си оставят магарето в калта и успяват да си подсигурят подобаващ за царствената им персона висок доход. ,Обожават властта и са убедени, че са родени лидери. Понеже са самоуверени, оптимистични и обаятелни, те лесно успяват да спечелят съмишленици. Понякога добрите им качества се израждат в арогантност и сребролюбие. С драматичния си талант стават не само за политиката, но и за сцената. Лъв е Кристалина Георгиева. Към зодията принадлежи и един от най-големите мошеници - бившият тайландски премиер Таксин Шинаватра, а също и Барак Обама и Наполеон Бонапарт.

ДЕВА

Рядко стигат

до висок пост

Девите са вманиачени в детайлите, точни, принципни и обичат познанието. От тях стават добри социални министри. Може да се разчита на тяхната педантичност и в сферата на правото и финансите. Няма много техни представители по високите етажи на властта, защото Девите са родени изпълнители и никак не са инициативни. Освен това са плахи и не горят от желание да поемат излишно отговорност. Но всяко правило си има изключения. Ето ги и тях: Тодор Живков и Вълко Червенков (родени през един ден - съответно на 7 и 6 септември). Дева е и дясната ръка на Путин - бившият президент и настоящ министър-председател на Русия Дмитрий Медведев.

ВЕЗНИ

Вежливия лос

Чували ли сте вица за Вежливия лос? Този, който правел лоши сексуални неща с животните в гората, но пък винаги поздравявал с “добър вечер”. Много подходящ пример за стила в политиката на зодия Везни. С отлични социални умения, мразят кризисните ситуации и в някои случаи “изпушват”, когато стане напечено. Ще преговарят и извъртат само за да избегнат конфликта. Те са манипулативни, което им помага в политическата кариера, но нерешителни - което пък им пречи. Везни е един от най-фамозните политици - бившият италиански премиер и медиен магнат Силвио Берлускони. А също и Владимир Путин, Андрей Луканов, Николай Бареков и Радан Кънев.

СКОРПИОН

Умеят да обещават

Представителите на Скорпион са сред най-високолатените в зодиака наравно с тези на Телец, Рак и Лъв. Аналитични, изобретателни и интуитивни - те имат всички качества да бъдат отлични политици. Страхотни манипулатори са. Умеят да напипат слабото място на всеки и знаят какво точно да обещаят на избирателите, за да ги спечелят. Ето я и обратната страна на медала. Те са безмилостни, безскрупулни, отмъстителни, злопаметни и склонни към фанатизъм. Как точно се връзва това описание с американския президент Теодор Рузвелт или с индийския премиер Индира Ганди? Всъщност Хилари Клинтън също е Скорпион.

СТРЕЛЕЦ

Пратете ги

в армията

Стрелците са сред най-доволните от работата си. Независимо дали са в министерско кресло или в седалката на комбайн, те са позитивни, етични и духовни същества. Всъщност понякога оптимизмът им е неоправдан и изглежда като недостиг на здрав разум. За тях е добре да са в армията - дисциплината там малко ще тушира стихийната им безотговорност. Освен това са нетактични, много дрънкат и често са нерешителни. Обаче в политиката ги има доста. Стрелци са Вежди Рашидов, бразилският президент Дилма Русеф и един от най-известните политици на всички времена - Уинстън Чърчил. Онзи пироман Нерон също е бил Стрелец.

КОЗИРОГ

Догматични и

властолюбиви

Според статистиките Козирозите хем са сред най-нископлатените служители, хем са сред най-доволните от работното си място. Те са отговорни, последователни, здравомислещи и догматични. В същото време са властолюбиви и честолюбиви. Чиста проба кариеристи. Възможно е да реагират остро, ако се случи някой да им попречи в израстването. Отмъстителни са. По природа са жестоки, но почтени хора. Това се потвърждава от факта, че един от еталоните на честността в политиката - бившият японски премиер Джуничиро Коидзуми, е Козирог. В България има доста политици от тази зодия. Сред тях изпъкват Лютви Местан и Иван Костов.

ВОДОЛЕЙ

Невротични

и жестоки

Всички знаят, че са иновативни, неконвенционални, независими - все качества, описващи хероя на днешното време. Факт е, че Водолеите са по-добри в областта на астрономията, авиацията, компютърните технологии и фотографията, отколкото като политици. Защо ли? Защото Водолеите са невротични, неизпълнителни, жестоки и неразумни. Те са и сред най-нископлатените, което значава, че ако в едно и също ведомство на една и съща длъжност са назначени един Водолей и един Лъв, заплатите им драстично ще се разминават в полза на Лъва. Водолей е бил Стефан Стамболов. Бившият френски президент Никола Саркози е типичен представител.

РИБИ

Твърде са

плашливи

Рибите са сред доволните от работата си знаци. Като грижовни и лишени от егоизъм хора би трябвало да ръководят здравеопазването в един кабинет. Но не стават много-много за ръководители. Те са нерешителни и плашливи, за сметка на това склонни към високомерие. Не може да се каже, че политиката не ги влече, но предпочитат да работят за общественото благо, без да са на показ. Тъй като не страдат от излишък на амбиции, обикновено си намират правилното място като социални и здравни работници. Няма как, има ги и във властта - Менда Стоянова, Джордж Вашингтон и Михаил Горбачов.

http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Кои зодии са най-лоши политици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди