изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-18 @ 16:33 EEST
Мъжете са леваци с клитора /18+/    
Любопитно Езикът твой е приятел мой!

От сексологичната клиника “Травемюнде” към Берлинския медицински университет дойде потресаваща новина: абсолютното мнозинство мъже не умеят да осигурят качествени ласки на клитора!

Немските лекари, като извели 7 типични грешки в тази дейност, съветват всички мъже да се възползват от уникалния спецтренинг, разработен в клиниката.

1. ТОЙ НАТИСКА ВСИЧКО ОКОЛО КЛИТОРА
Но малките и големите срамни устни, а също и входът на влагалището се нуждаят от значително по-малко орални ласки. Приблизително 90% от времето на кунилингуса мъжете трябва да посвещават на галене на клитора и само на него. Особено при младите момичета.

2. ТОЙ ВЕДНАГА СЕ ЗАЕМА С КЛИТОРА
Думата “кунилингус” на латински означава “вулва” и “лижа”. Затова трябва да правите именно така - да лижете, а не да всмуквате в устата си клитора и околностите му. При това трябва да знаете, че главичката му, прикрита зад кожна свивка, е много чувствителна. Ако я разголите веднага с език, това неминуемо ще предивзвика у партньорката ви неприятни усещания. Отначало нежно облизвате, а след това се опитвате да го изкарате навън с движения на езика в двете страни. Едва тогава главичката на клитора ще набухне и кожичката, която го покрива, ще се смъкне.

3. ТОЙ ПРАВИ ПАУЗА
Галенето с език на клитора трябва да се прави непрекъснато с малко отклонение - буквално за секунди, за влагалището или малките срамни устни, а в края на целия процес изобщо никъде не бива да се “отбивате” повече.

4. ТОЙ СЕ ОБЯСНЯВА В ЛЮБОВ

Жените обичат с ушите, но не и по време на кунилингуса. Дългите фрази и признания, излизащи изпод слабините й, убиват у нея всякакво сексуално настроение. Така се нарушава и най-важното правило в кунилингуса - да не спирате. Иначе жената, която е била на път да свърши, ще трябва да започне отначало, а ако прекъсванията продължат и по-нататък, тя няма да получи никакво удоволствие.

5. ТОЙ Е НЕБРЪСНАТ
Докато гали вагината, мъжът забравя, че има брадичка. По силата на анатомичните особености на външните полови органи на жената той ще се опира във входа на влагалището. По принцип това не представлява неудобство за жената, освен в случаите, когато той прекалено силно натиска с брадичката входа на влагалището и когато брадичката му е брадясала. Клиторът веднага реагира на това с болка и се “самоизключва” от извършващия се процес.

6. ТОЙ СЕ СТРЕМИ ДА ПРОНИКНЕ ПО-ДЪЛБОКО
Това е най-невярната мъжка представа за кунилингуса. Оралният секс не заменя вагиналния. Като се стреми да проникне с език дълбоко във влагалището, той просто си губи времето. На жената изобщо не й трябват такива действия, защото те не я вълнуват и не я възбуждат. По-ефективно ще е да галите входа на влагалището и то не прекалено усърдно и дълго. Основните си усилия трябва да съсредоточите върху клитора и само върху него!

7. ТОЙ ВИЖДА, ЧЕ ТЯ СВЪРШВА, И УДВОЯВА УСИЛИЯТА СИ
А трябва да е точно обратното - клиторът предпочита да изпита оргазма сам и дори нежното докосване до него в този момент му причинява неудобства и болка. След като партньорката ви достигне сексуалния пик, не бива да докосвате клитора й, защото това предизвиква изключително неприятни усещания у нея.


Sex_2.jpgИСКАШ ДА СТАНЕШ ШАМПИОН В ЛЕГЛОТО? ТРЕНИРАЙ!

Изпълнявайте упражненията с широко отворена уста, като внимавате долната ви челюст да остане неподвижна. Всяко упражнение трябва да се прави по 12-20 пъти.

1. Люлка. Движение на езика нагоре-надолу.

2. Лопатка. Издавате напред широкия и отпуснат език, поставяте го върху долната устна и го държите така 10-15 секунди (при напрегнатост пошляпвате с устни по езика).

3. Акордеон. Усмихвате се, устата е полуотворена, притискате езика си към небцето, без да го отпускате; отваряте и затваряте уста /както се разтяга мехът на акордеона, така се разтяга и подезичната юздичка, което прави езика по-маневрен/. Завършвате в положение усмивка.

4. Улей. Изкарвате езика си в цялата му ширина, а двата му края са завити нагоре. В това положение клиторът се обхваща добре.

5. Игличка. Тесният и напрегнат език се изкарва далеч напред и се държи така 10-15 секунди.

6. Тръбичка. Протягате устни напред, края на езика здраво намествате между устните си и стоите така 20 секунди.

7. Чашка. Широкият език се повдига нагоре - първо към горната устна, а след това към горните зъби.


Тест

КАК ПОСРЕЩАШ СТРАСТТА НА УЛИЦАТА?


Естествено в собствената си спалня всеки може да даде воля на еротичните си фантазии и да се отдаде на любовни утехи - затова е даден личният живот. А как ще постъпиш ти, ако поривът на страстта те застигне на улицата?

1. Твои приятели заминават за няколко дни и оставят свободно жилището си. Научавайки за това, ти:

а/ молиш ги да ти оставят ключа, привлечена от възможността да правиш любов в нова обстановка - 30;
б/ интересуваш се кой ще разхожда кучето им в тяхно отсъствие - 10;
в/ решаваш да поживееш у тях - та те имат такова страхотно домашно кино - 20.

2. В претъпкания автобус изведнъж усещаш, че към теб се притиска симпатичен спътник /спътничка/. Твоите действия:

а/ ще се постарая да се отдръпна и ще му /й/ направя забележка, което може да стане начало на разговор или запознанство - 20;
б/ възползвайки се от случая, ще се притисна към него /нея/ още по-силно - 30;
в/ ще сляза на първата спирка, хвърляйки на нахалника /нахалницата/ презрителен поглед - 10.

3. Разхождайки се с любимия /любимата/ си по тъмна алея в парка, ти си мислиш:

а/ къде гледат от общината - няма нито една лампа - 10;
б/ каква романтика - луна, звезди, жива душа няма наоколо... Само той /тя/ и аз - 20;
в/ по-бързо да се приберем вкъщи и да се хвърлим в леглото - 30.

4. Какво правеха родителите ти заради детските ти лудории?


а/ четяха ми конско - 20;
б/ наказваха ме в ъгъла - 10;
в/ не са ме наказвали - 30.

5. Твоите любими игри са:
а/ футбол и баскетбол - 20;
б/ тенис и борба - 30;
в/ домино и шахмат - 10.

6. Ти вървиш по улицата, а подире ти хората се споглеждат и си шепнат. Ти мислиш:
а/ сигурно нещо във външността ми не е наред - 10;
б/ днес съм направо неотразима /неотразим/ - 20;
в/ изобщо не обръщам внимание - 30.

Резултати

60-80 точки - Ти явно се числиш към кохортата на суровите хора - пазителите на обществения морал. Никога не би си позволила /позволил/ да прегърнеш любимия човек пред хората и не би нашепвала /нашепвал/ нежности на публично място. Е, ситуацията изобщо не е толкова безнадеждна - запиши се в нравствената полиция и наказвай прелюбодейците без милост и сантименти.

90-120 точки - Твоето поведение зависи от настроението ти - в добро разположение на духа ти си напълно способна /способен/ да допуснеш на обществено място някаква фриволност по отношение на гаджето си. Кривите осъждащи погледи обаче по-скоро биха охладили ентусиазма ти. Добре ще е по-малко да зависиш от околните, за да не развиваш комплекси.

130-180 - Поздравления! Общественото мнение няма никакво значение за теб! Твоята спътничка /спътник/ може да се изчервява и пребледнява, когато на многолюдната улица посред бял ден й се нахвърлиш в порив на внезапно избухнала страст, без да ти пука от гневните забележки на минувачите. А може би ти просто трябва да се сдобиеш с жилищна площ?
http://www.blitz.bg

Развенчаните митове за оргазмите /18+/
Натрапчивите ласки убиват страстта
Ето какво желаят жените /18 плюс/
Точката G вече не е на мода!
Ретроспекция на оргазма /18+/
6 вида женски оргазъм
Най-любимите секс пози на жените /18+/
G-точката, гените и видовете оргазъм при жената
Няколко вида женски оргазми, за които мъжете трябва да знаят /18+/
Кои са непознатите ерогенни зони при жените?
Клиторът вече си има международна седмица
Няколко съвета за едновременен оргазъм /18+/
5 мъжки грешки при оралния секс /18+/
Секс пози за бърз оргазъм
Оралният секс подобрява женското настроение /18+/
Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз
 


Сходни връзки

Мъжете са леваци с клитора /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди