изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:17 EEST
Вижте новата „Мис Вселена България“    
Мис & МистърНовата „Мис Вселена България“ пристигна от Страната на лалетата и се казва Кристина Георгиева. 22-годишната красавица, родом от София, долетя от Холандия, за да се яви на родното издание на конкурса и го спечели в оспорвана конкуренция миналата вечер на бляскаво събитие в ивент залата на мол „Парадайз Център“.
„Мис Вселена България“ 2014 пристигна от Холандия и се казва Кристина Георгиева /22/ от София, за да се яви на родното издание на конкурса и го спечели в оспорвана конкуренция в мол „Парадайз Център“.  „Мис Вселена България“ 2014 пристигна от Холандия и се казва Кристина Георгиева /22/ от София, за да се яви на родното издание на конкурса и го спечели в оспорвана конкуренция в мол „Парадайз Център“.

Брюнетката вече трета година се е установила в страната, за да учи бизнес администрация, но амбициите й са да продължи образованието си в Лондон. Там смята да специализира в маркетинговата сфера.

Както всяка година, така и тази победителката ще ни представи на световния финал на „Мис Вселена“, притежание на милиардера Доналд Тръмп. Този път събитието ще се проведе през януари в Маями, Флорида, като тогава ще се избере победителката за 2014 година.

На бляскавата церемония на „Мис Вселена България 2014″ дефилираха общо 20 момичета в три тура, а оценки получиха от близо 20-членно жури, сред което известни лица от сферата на модата. Своите оценки дадоха моделът Карина Неделчева, участвала на редица дефилета в модните столици, дизайнерката София Борисова, Радина Маджид – официален представител на Versace за България, както и италианският дизайнер на марката Who’s Who Росарио Магро.

В журито беше и „Мис Вселена България 2012“ Жана Янева, която преди 2 години ни представи на международния финал в Лас Вегас. Миналогодишната победителка Венета Кръстева също беше на линия, за да връчи короната на новата миска. Подгласнички на Кристина Георгиева станаха Радинела Чушева, Евелин Николова и Памела Кръстева.

Водещи на спектакъла, организиран от „Мега Талант Груп“, бяха „пощальонът“ Пейо Филипов и тв водещата на БНТ Ева Кикерезова. Музикалният съпровод беше поверен в ръцете на Константин Белчев, който е син на легендата на българската естрада Михаил Белчев. На сцената се изявиха и младите изпълнителки Ева Георгиева и Никол.  http://lifebg.net

Венецуелката Габриела Ислер е \"Мис Вселена 2013\"
Мис Вселена чурулика руски романси
Венета - новата Мис Вселена България
Американка е новата Мис Вселена /ВИДЕО/
РЕЙТИНГ НА НАЙ-СЕКСИ МОМИЧЕТАТА В СВЕТА, УЧАСТНИЧКИ В КОНКУРСИТЕ ПО КРАСОТА
Жена, която е била мъж, може да провали Мис Вселена
Мексиканка стана Мис Вселена 2010
Вижте участничките в Мис Вселена 2010
Лаура Чуканов представя България на \"Мис Вселена\". Преговарят за американската българка
Мис Венецуела Даяна Мендоса стана Мис Вселена 2008
Японката Рийо Мори стана \"Мис Вселена-2007\"
Пуерториканка грабна титлата \"Мис Вселена\"
Пуерториканка бе коронована за Мис Вселена 2006
Мис Канада - Наталия Глебова стана Мис Вселена
Вижте кои са претендентките за титлата Мис Вселена 2005
Зелен питон удостоен с титлата Мис Вселена
Мис Вселена без да иска остана по прашки
АВСТРАЛИЙКА СТАНА \"МИС ВСЕЛЕНА 2004\"
ДНЕС ОЧАКВАМЕ КОЯ ЩЕ Е МИС ВСЕЛЕНА 2004 - МОЖЕ ДА Е ИВЕЛИНА ПЕТРОВА
МИС БЪЛГАРИЯ ОТЛЕТЯ ЗА МИС ВСЕЛЕНА



 


Сходни връзки

Вижте новата „Мис Вселена България“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди