изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:06 EEST
ТРАДИЦИОННАТА НОЩ НА ДОБРОТО НА „МАЙЧИНА ГРИЖА“ В ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО    
Общество В Деня на християнското семейство, петък - 21 ноември, ще се проведе традиционният благотворителен бал на дамски клуб „Майчина грижа“, който вече 18 години се превръща в Голямата нощ на доброто, за да помогне на млади таланти в затруднено положение. Вечерта в обновения ресторант „България“ отново ще се окаже тесен за големите сърца на добротворките от клуба и техните гости.

За доброто настроение на присъстващите ще се грижат Нора Караиванова, Нели Грегъри, както и талантливи деца от Добрич и областта, сред които и стипендианти на клуба. За събитието се очаква да пристигне и любимата звезда на България, победителят от VIP Brother Влади Въргала, който традиционно се включва като водещ на събитието. Дни, след като излезе от Къщата, той ще пътува специално до Добрич, за да се включи в благотворителния бал, като водещ на благотворителния търг, при това съвсем безвъзмездно, съобщи председателят на дамския клуб Сабина Дукова.
Много ценни предмети ще бъдат разиграни на търга, който тази година е насочен към духовността на добруджанци. Присъстващите ще могат да наддават за библия от Зографския манастир в Атон от 1040 година, която е с рядка антикварна стойност. На търга ще бъде предложена и картина от Павел Митков, чийто платна са в колекциите на покойния Папа Йоан-Павел II, Н.В. Принц Алберт II – крал на Белгия, Владимир Путин – президент на Русия, кметът на Москва Юрий Лужков, сенатор Хилъри Клинтън. Късметлия ще може да се сдобие с най-новото издание на Рибния буквар, дарено от Министерството на образованието и науката, както и още много стойностни предмети и творби, които ще бъдат разиграни на търга.
По традиция ще бъде разиграна и томбола с над 250 печалби. От нея присъстващите ще могат да спечелят електроуреди, златни бижута и др. награди, а най-големият късметлия ще се сдобие с екскурзия за двама до Метеора в Гърция, каза още Сабина Дукова.
Събитието , станало известно и като Голямата нощ на доброто, има за цел да набере средства, с които да бъдат подкрепени млади таланти, останали без родители, само с един родители или от семейства в крайно тежко материално положение.
През последната година стипендиантите на клуба бяха 43 – 33 ученици и 10 студенти.  Учениците получават месечни стипендии от 100 лева, а студентите – 150 лева.  Над 300 деца са подпомогнати от „Майчина грижа“ за изминалите години. НДТ

ДАМИТЕ ОТ \"МАЙЧИНА ГРИЖА\" СЪБРАХА 60 050. ЛВ. ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДОБРИЧ - ДЕЦАТА

ЗА 17 ПЪТ \"МАЙЧИНА ГРИЖА\" ЩЕ СЪВТОРИ ДОБРО ЗА ТАЛАНТИТЕ НА ДОБРИЧ

СТИПЕНДИАНТИ НА ДАМСКИ КЛУБ „МАЙЧИНА ГРИЖА” ПОСЕТИХА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

ДАМИТЕ ОТ \"МАЙЧИНА ГРИЖА\" СЪБРАХА 38 000. ЛВ. ЗА БЕЛИТЕ ЛЯСТОВИЦИ НА НА ДОБРИЧ

РЕКОРДНИТЕ 41 ХИЛ. ЛВ. СЪБРАХА ДАМИТЕ - ДОБРОТВОРКИ НА 15-ИЯ СИ ЮБИЛЕЕН БАЛ

„МАЙЧИНА ГРИЖА” ГОСТУВА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА

ЗА ДОБРУДЖАНЦИ С ГОЛЕМИ СЪРЦА КРИЗА НЯМА

\"БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ЗНАЧИ ДА ВЪРНЕШ НАДЕЖДАТА И ДАДЕШ ЖИВОТ НА МЕЧТИТЕ\"

МАЙКА С ДЕТЕ, ДАРЕНА ОТ \"МАЙЧИНА ГРИЖА\" БДИ НАД ДЕЦАТА НА ДОБРИЧ

НЯМА ПО-ГОЛЯМО ЩАСТИЕ ОТ УСМИХНАТОТО ДЕТСКО ЛИЦЕ - 13-И БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ НА КЛУБ \"МАЙЧИНА ГРИЖА\"

С “МАЙЧИНА ГРИЖА” ДОБРИЧ БЕ ОБЛЯН ОТ ДОБРОТА



 


Сходни връзки

ТРАДИЦИОННАТА НОЩ НА ДОБРОТО НА „МАЙЧИНА ГРИЖА“ В ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди