изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:17 EEST
Романтиката убива желанието за секс при мъжете    
Любопитно

Мъжете участници в експеримента били по-възбудени от кадри от документален филм за английската история, отколкото от известната сцена с първата целувка в \\"Титаник\\"



Романтиката не само не се харесва на мъжете по същия начин като на жените, а може да намали желанието им за секс, показва ново изследване, цитирано от в. \\"Дейли Мейл\\".

В действителност мъжете участници в експеримента били по-възбудени от видео клипове от документален филм за английската история, отколкото от известната сцена с първата целувка в \\"Титаник\\".

Причината е, че мъжете \\"се нуждаят от по-определена визуална стимулация\\", за да се повиши желанието им за секс, казва ръководителката на изследването Марейке Девит, доцентка по клинична психология в университета в Маастрихт, Холандия.

За сметка на това жените нямат нужда от визуална стимулация, за да изпитат желание, най-важно за тях е контекстът, в който изпитват сексуален стимул, обяснява тя

В нейното изследване участвали 86 мъже и 78 жени, които били анализирани, докато гледали три различни видео клипа. Първият бил на двойка, която прави секс, вторият – сцената от \\"Титаник\\", в която Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет се целуват за първи път, последвана от романтичен клип от \\"Неприлично предложение\\", а третият – част от документален филм за английската история.

След това участниците трябвало да отговарят как се чувствали както психически, така и физически и да попълнят въпросник, оценявайки доколко силно е било желанието им за секс след това.

За жените най-възбуждащи са били клиповете от \\"Титаник\\" и \\"Неприлично предложение\\", които победили дори секс сцените.

Според изследователите причината е, че жените се възбуждат повече от фантазия, извиквана от гледането на романтични сцени.

Мъжете били по-склонни да правят секс, след като гледали откровено видео.

Изненадващо обаче представителите на силния пол имали повече желание за секс, след като гледали историческия документален филм, отколкото след сцената от \\"Титаник\\", което показват, че романтиката е отблъскваща за тях.   http://www.vesti.bg

Gia Marie 33 Gia Marie   Elizabeth Ostrander 50 Elizabeth Ostrander  Monica Leigh 128 Mon ica Leigh


Интересни факти за целувката

12 признака, че сте в сексуална депресия
Жените искат 4 пъти повече секс
Изследване: На съвременните мъже не им се прави секс
Защо жените нямат желание за секс
Сексът е удоволствие, а не съпружеско задължение
Женският секс-календар
Ужас! Пазаруването прави мъжете импотентни
Мръсни думи в леглото спасяват брака
Смяна на ролите – хищни жени, изморени мъже
Сладострастието измъчва мъжете, а жените суетата
Сънища за секс
Червеният цвят в спалнята предразполага към секс
Новите секс правила


 


Сходни връзки

Романтиката убива желанието за секс при мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди