изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:36 EEST
Съпругът и съпругата, които приличат на еднояйчни близнаци    
Любопитно

Запознайте се с Алисън Брукс (в ляво), която се омъжи за Алина Дейвис (вдясно). Как е възможно това в Русия – страната, където са забранени еднополовите бракове, насилието срещу хомосексуалистите е във възход, а хомосексуалността беше считана за психично заболяване до 1999 г.?



Много просто – 23-годишната Алина е родена като мъж на име Дмитрий Козуков. Тя се етикетира като „androgyne,“ което означава, че тя не се побира в една полова идентичност. Поради факта, че е родена мъж, на Алина няма как да и бъде отказано, от властите, правото да встъпи в брак с жена.
„Ние не сме имали проблеми, когато подадохме документи в службата по вписванията, въпреки че очаквахме жалба или нещо подобно, но те не казаха нищо. Но след това ръководителят на службата по вписванията, ни каза, че не иска да се появяваме в сватбени рокли. Той каза, че браковете в Русия могат да бъдат между мъж и жена, и никой друг“ – разказва Дейвис.
Дейвис смята, че това е голям момент за двойките в Русия.

„Ние не сме единствените, които имат такива проблеми“, казва тя. „Писах на двойки, които планират подобни бракове и се страхуват от неуспехи с регистрацията. Трябва да знаете, че не бива да се отказвате!“

http://lifebg.net


 


Сходни връзки

Съпругът и съпругата, които приличат на еднояйчни близнаци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди