изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:39 EEST
Бившият директор на ДАНС Петко Сертов е в неизвестност /ОБНОВЕНА/    
Новини

Бившият директор на ДАНС Петко Сертов е в неизвестност от петък вечерта. За първи път директор на секретна служба у нас изчезва безследно - бившият шеф на Държавната агенция за национална сигурност Петко Сертов вече е обявен за общонационално издирване.



Новината изтече неофициално в ранните часове на деня, тъй като съпругата на Сертов е заявила пред разследващите, че не желае издирването на съпруга й да става публично достояние. Сертов е изчезнал около 18.00 часа в петък.

По неофициална информация, преди да изчезне, Петко Сертов е оставил в дома си мобилните си телефони и е излязъл. Съпругата му го е обявила за издирване, но е пожелала информацията да не става публична.

Вътрешният министър Веселин Вучков обаче потвърди, че издирването му продължава до момента без резултат:

„Наистина в събота преди обяд, по молба на съпругата на г-н Сертов, той е обявен за национално издирване. С оглед обстоятелството, че от петък в 18 ч. той е в неизвестност. Всички необходими професионални действия са предприети. Предполагам, че до ден-два ще имаме по-голяма яснота накъде отиват нещата".

LIGHT VISION - LED осветление, LED мебели - 0884 778 054

По неофициална информация Сертов последно е видян да се качва в личния си автомобил Фолксваген "Голф" и да потегля в неизвестна посока. Оттогава няма информация какво е местонахождението и състоянието му.

Петко Сертов бе първият директор на ДАНС от създаването на агенцията през 2008 г. до лятото на 2009 г. Той оглавяваше и създадения през 2009 г. Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет (БОРКОР). Сертов бе начело на центъра до март миналата година, когато бе освободен от премиера Бойко Борисов.  http://dariknews.bg

Издирват бившия председател на ДАНС Петко Сертов

 


Сходни връзки

Бившият директор на ДАНС Петко Сертов е в неизвестност /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди