изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:30 EEST
Обявиха за издирване игумена с порното, избягал от наложеното му послушание    
Европейски съюз Бившият игумен на Бачковския манастир е обявен за издирване. След като беше отстранен от манастира заради непристойно поведение, той трябва да е заточен в Рилската света обител. Където обаче не е стъпвал, съобщи Нова ТВ.

В началото на тази година дядо Борис беше отстранен за непристойно поведение. Малко преди това в интернет се появиха порно клипове, за които митрополит, пожелал анонимност, твърдеше, че в тях участват дядо Борис и служителки в манастира. Клиповете изчезнаха бързо. Започна църковно дело, експертизи, с които да се докаже той ли е извършвал непристойните действия от клиповете.

Днес дядо Борис трябва да се намира в Рилския манастир – заточен и наказан от синода с „послушание”. Оказва се обаче, че той не е стъпвал там. В Рилския манастир от дядо Борис няма и следа. За последно игуменът е бил тук през пролетта.

Игуменът на Рилския манастир не е виждал дядо Борис от месеци. И дори мисли, че след като не е дошъл тук, е бил преместен на друго заточение – във Вонеща вода. Епископ Евлоги не пожела да коментира това, че дядо Борис не спазва „послушанието”.

Оказва се, че дядо Борис никога не е стъпвал във Вонеща вода, въпреки че е имал такова поръчение от синода. За това потвърди и местният отец Йоан.

Дядо Борис бил поискан от Великотърновския митрополит Григорий – да изкара заточението си при него и междувременно да отговаря за строителството и имотите в епархията. В последствие дядо Григорий отпратил Борис да търпи наказанието другаде. Това разказа митрополит Антоний.

 По този повод в църковния сайт Двери на шега го обявиха за издирване и предлагат награда от 1 000 000 долара на всеки, който даде сведения за него. Екип на Нова успя да се свърже с дядо Борис само по телефона, той обаче отказал да коментира каквото и да е свързано с изчезването му.   http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

Обявиха за издирване игумена с порното, избягал от наложеното му послушание | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди