изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:07 EEST
21 000 гледат се*са с ученичката от Кърджали    
НовиниСкандалният порноклип с 15-годишната ученичка С.М. от Кърджали е гледан над 21 000 пъти в един от най-големите световни порносайтове, видя „България Днес“. Видеото е качено в интернет преди около един месец, въпреки че историята излезе наяве едва преди седмица. На клипа ясно се разпознават деветокласничката от турски произход и нейният сексуален партньор, който според информациите е на 18 години. Порното е заснето на фона на шумна чалга, която дъни в стаята на ученическия купон. Операторът не влиза в кадър, но почти през цялото време говори на двойката.

С.М. и приятелят й по никакъв начин не показват притеснение от чуждото присъствие, дори напротив. Авторът на видеото цинично се обръща към непълнолетното момиче с думите: „Да кажеш на ваш’те каква си добра, покажи им клипа да видят какво си наследила от тях…“. Девойката отвръща със смях.

До вчера на обяд клипчето бе гледано точно 21 177 пъти, въпреки че качването му в интернет е противозаконно. Видеото е с продължителност 2 мин. и 40 сек. Първоначалните информации гласяха, че порното е с дължина около 20 минути. Възможно е каченото в сайта видео да е само откъс от целия „филм“.

До вчера клипчето бе достъпно за всеки и продължаваше да стои в сайта xhamster.com. То е качено от потребител, който се е нарекъл bossbigg и е отбелязал, че е от Бургас. Същият е качил още 14 български порноклипа, като на множеството от тях момичетата видимо изглеждат непълнолетни.

„България Днес“ се свърза с Държавната агенция за закрила на детето за да предотврати по-нататъшното разпространение на клипа с непълнолетната ученичка.

„Незабавно ще сезираме Центъра за безопасен инернет и ДАНС“, заяви Люба Спириева от отдел Връзки с обществеността на агенцията./bgdnes.bg

http://plovdiv-dnes.eu

 


Сходни връзки

21 000 гледат се*са с ученичката от Кърджали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди