изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:40 EET
Защо мъжете залитат по жени с големи дупета?    
Любопитно Големият въпрос: Защо мъжете толкова много си падат по големи дупета може би най-накрая ще получи отговор. Ако съдим по последните музикални хитове, които заливат екраните, ще установим, че на женското дупе се отдава голямо внимание.

Като започнем с песента на Ники Минаж - Anaconda, в която женските задни части лъсват на всеки втори кадър и няма как да не ти се набиват на очи. Дженифър Лопес и Иги Азалия революционно също заявиха своята позиция по отношение на големите дупета с парчето Booty, пише inews.bg Изобщо дамите, които си имат добре оформени и сочни дупета са на мода в момента и знаят как да привлекат вниманието.

Закръглените женски задни части определено изживяват своя момент на слава, което според някои психолози никак не е изненадващо. Според професор Галъп привличането на мъжете към женските големи дупета е просто част от техния ген.

"Еволюцията от край време е свързана не с оцеляване на най-стройния, а именно този, който притежава гени за здраве, жизненост и плодовитост", твърди доктор Галъп.

Мъжете винаги са били привличани от тесни талии и широки бедра и са смятали точно това за привлекателно, въпреки че не се замислят защо е така. Структурата на жените с по-широки бедра предполага по-лека бременност, а тясната талия мъжете не могат да свържат с поколението. Или накратко според психологът жената с формата на пясъчен часовник е готова за продължаване на рода.

А що се отнася до бъдещите потомци, оказва се, че жените с по-големи задни части са по-интелигентни и имат по-умни деца. Това се дължи на съдържанието на глутеофеморалните мазнини (мазнини в областта на седалището и бедрата), които са важни за развитието на мозъка на бебето.

Според доктор Галъп мъжете нямат представа защо ги привличат големите женски дупета, но въпреки това факт е, че са привлечени. /lifestyle.bg

Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите
НОВА МОДА! Булки си снимат вагините /18+/
Избраха Мис дупе 2013
Еволюция: Жените са секси само по прашка
Как да станеш секслъвица
Учени: Обичайте големите си дупета
Сексбомбата Сабине е с най-дългия език
Мис перфектно дупе

 


Сходни връзки

Защо мъжете залитат по жени с големи дупета? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди