изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:33 EEST
Не пести сили в леглото!    
ЛюбопитноИскаш ли да станеш за съпруга си единствена и винаги желана? Тогава не мързелувай в леглото, не се преструвай на болна и уморена. Иначе ще се намери някоя здрава и енергична, която бързо ще намери ключетата към ерогенните зони на твоя любим. Започни да експериментираш още сега - защото мъжете много обичат всичко ново.

Помасажирай главата му
Мъжете страшно харесват, когато ги галят нежно по челото или си играят с косата им. Помасажирай главата на партньора си с върховете на пръстите, като леко движиш кожата под косата му. Можеш да го поразрошиш, решейки го с пръсти, или тихо да галиш темето му. Докосни леко слепоочията му, след което ги целуни. Възглавничките на ушите са изключително чувствителни, тях можеш леко да гризнеш. И, разбира се, устните, те просто са предназначени за започване на сексуалната игра - от нежен допир до ъгълчетата им до горещи целувки с активното участие на езика.

Какво не обича той
Ако смучат страстно ухото му, пълнейки го със слюнка. Или духат в него - това е неприятно и дори болезнено.


Погъделичкай шията му
Много мъже направо се разтопяват, когато жените ги целуват по врата. Най-чувствителното място е страничната му повърхност под ъгъла на челюстта. Можеш да го погъделичкаш там с върха на езика. Не забравяй и за "котешкото местенце" - там, където свършва шията. У много мъже то е много чувствително - "разхождай" там възглавничките на пръстите си.

Какво не обича той
Когато му даряват целувка в областта на гърлото - под брадичката или над междуключичната ямка. Това винаги предизвиква пристъп на кашлица, а у някои и задушаване.


Поиграй си с ръцете му
Вземи в уста средния му пръст, като нежно го хапеш и смучеш - мъжът ще си представи как правиш с него орален секс и ще се възбуди до краен предел. Според източните лечители средният пръст е пряко свързан с гениталиите с тайнствени енергийни пътища.

Какво не обича той
Категоричния отказ на орален секс, след като толкова недвусмислено си му намекнала за него.


Полижи зърната му
Мъжките зърна естествено не са толкова чувствителни като женските. Но ти можеш да ги погалиш с език или, покривайки ги с длан, да ги "потъркаляш" като малки мъниста. Зърната ще се втвърдят, а мъжът ще започне да диша учестено. Това означава, че ласката ти не е останала без отговор.

Какво не обича той
Не се задържай на зърната много дълго и не ги смучи прекалено страстно - не всички мъже смятат гърдите си за ерогенна зона. Ако това му харесва, той сам ще те помоли.


Целуни го под коленете
Не подминавай нито едно местенце от неговото тяло. Даже подколенните ямки и прасците. Нежните докосвания до тези места ще доведат мъжа до състояние, близко до нирвана. Може да направиш на любимия си и масаж на стъпалата - той никога няма да забрави това.

Какво не обича той
Когато го бодеш с острите си нокти между пръстите или се мъчиш да събуеш чорапите му, без той да е планирал да прави това.


Притисни се към дупето му
Ако притиснеш корема си към неговите задни полукълба, ще му доставиш голямо удоволствие. Може да ги погъделичкаш с гърдите си, дори да ги "зарадваш" със зъбите и езика си. Казват, че ако се отдадеш безрезервно на такива ласки /след като предварително пратиш партньора си под душа, разбира се!/, мъжът никога няма да те напусне заради друга.

Какво не обича той
Когато лягаш върху него така, че му е трудно да диша, и при това пресоваш тестисите му.


Не забравяй за него никога!
Не забравяй, че най-ерогенната зона, разбира се, е мъжкото достойнство. Стимулирай го с ръце и език. Особено чувствителна е главичката на пениса, така че старай се тя да бъде влажна. Някои мъже стрхотно харесват, когато жената взема тестисите им в уста и нежно ги смуче.

Какво не обича той
Когато не му позволяват да си поеме дъх и през цялото време си играят с члена му или го всмукват като прахосмукачка.

....................
P.S. Не забравяй!
Мъжете са различни. Бъди готова да дариш максимум удоволствие на своя единствен любим. Настройвай се на неговата вълна и експериментирай!



МАСТУРБАЦИЯТА Е КЛЮЧ КЪМ ОТСЛАБВАНЕТО

Masturbation.jpg

Японският лекар Хидео Яманака предлага нов метод за борба с мъжкото затлъстяване - с помощта на обикновена мастурбация, която, според неговите уверения, дава гарантиран резултат.

Д-р Яманака твърди, че особено упоритите пациенти губят по четири килограма на седмица. За интересуващите се привеждаме разхода на енергия в зависимост от позата:

- мастурбирането в седнало положение изгаря 61 ккал;
- стоешком - само 22 ккал;
- в клекнало положение - 89 ккал;
- загадъчната поза "Ona-hol надпревара" /тя е за напреднали онанобисти/ - цели 204 ккал!
Представи си само групово "надмастурбиране" на професионални инструктори по онанобика!

Яманака казва: "Еякулацията повишава метаболизма и изгаря калориите. Но за да се получи резултат, обикновен младеж трябва да мастурбира повече от 100 пъти в месеца". Простите сметки показват, че това означава по три пъти на ден! Упоритият доктор обаче не мирясва: "На практика ще трябва да го правите 4-5 пъти дневно, ако имате сериозни намерения. На всеки килограм наднормено тегло ще трябва да изхвърлите от себе си един литър сперма. Да се еякулира толкова често, разбира се, е доста трудно; освен това за да имате полза от процеса, преди еякулация трябва да мастурбирате 15 минути. Тези упражнения аз нарекох онанобика".
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Не пести сили в леглото! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди