изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:41 EEST
Какво предрече Нострадамус за 2015 година    
Любопитно Знаменитият прорицател Мишел Нострадамус е известен със своите предсказания. Много от тях към днешна дата се сбъднаха, а друга част – не. Сбъдна се, например, предсказанието на Нострадамус за съдбата на Наполеон Бонапарт, терористичния акт в САЩ на 11 септември 2001 година и др. Сега ни вълнува, разбира се, какво ни очаква през 2015 година според тълкуването на пророчествата на Нострадамус.

 Според прорицателя, ни очакват глобални катаклизми. Ще станем свидетели на истинска енергийна революция. Хората ще се научат да произвеждат евтина слънчева енергия, а транспортирането й ще става напълно безжично.
Нострадамус говори и за изригвания на вулкани и изливи на газове. Особено внимание обръща на колосалните горски пожари през 2015 година. По думите му, именно заради пожарите жителите на планетата Земя няма да могат да видят както Луната, така и Слънцето. А за края на годината прорицателят предрича глобален потоп. Проливните дъждове ще провокират затопляне в по-голямата част от Европа и ще вземат много жертви. Освен това южното крайбрежение на Индийския океан ще страда от много силни цунами. Според Нострадамус, дъждовете ще доведат до мащабни разрушения. Ясновидецът говори и за страшен глад, който ще измъчва Африка. Той ще предизвика масово бягство от африканския континент и преселение на хората в европейските страни и Русия. Френският астролог казва и още нещо интересно за 2015 година. Именно през новата година ще се появи нов месия, който в бъдеще ще съумее да обедини земята и да спаси цивилизацията от „неминуемото зло”, в което хората постепенно ще започнат да потъват. През 2015 година ще се роди абсолютно нова религия. По думите на Нострадамус, тя ще възникне първо в Русия, но след това ще получи широка популярност в другите страни. Към 2040 година тази религия ще бъде единствената на планетата, около която ще се обедини цялото общество. От пророчеството на Мишел Нострадамус научаваме още, че през 2015 година ще станем свидетели на поредното противопоставяне между християнството и исляма, в резултат на което на косъм ще се разминем от Трета световна война. За щастие, конфликтът ще бъде разрешение с помощта на Китай. Като цяло погледът на френския пророк към 2015 година не е кой знае колко оптимистичен – всъщност, е негативен и тъжен. Важното обаче е да не възприемаме буквално думите му. Както знаем, много пророци са предричали края на света, но той така и не е идвал. 2015 година наближава и ще се убедим с очите си какво наистина ни предстои.

http://dete.bg

НАСА: Седмица до края на света! Учени и журналисти в надпревара да затрият живота и света!
ПРОРОЧЕСТВАТА НА ВАНГА /ВИДЕО - НА РУСКИ ЕЗИК/
Трета световна вещае астролог
Джералд Селенте: Руснаците няма да бъдат победени
Нострадамус: Избухва трета световна през 2014 г.
Зловещото предсказание на Нострадамус: Третата Световна война, когато над Европа има 28 звезди!
Ванга видяла Путин на върха
"Правда": Предсказала ли е Ванга края на света?
Ванга видяла атомното бедствие
Сбъднали се 2/3 от пророчествата на баба Ванга
Ванга: 2010 г. носи Трета световна война, Нострадамус: идва зъл световен лидер
Руснаците: Ванга надмина Нострадамус
Знаменитият прорицател Мишел Нострадамус е известен със своите предсказания. Много от тях към днешна дата се сбъднаха, а друга част – не. Сбъдна се, например, предсказанието на Нострадамус за съдбата на Наполеон Бонапарт, терористичния акт в САЩ на 11 септември 2001 година и др. Сега ни вълнува, разбира се, какво ни очаква през 2015 година според тълкуването на пророчествата на Нострадамус. Според прорицателя, ни очакват глобални катаклизми. Ще станем свидетели на истинска енергийна революция. Хората ще се научат да произвеждат евтина слънчева енергия, а транспортирането й ще става напълно безжично.

Прочети повече на: http://dete.bg/n/kakvo-predreche-nostradamus-za-2015-godina.14170.html
 


Сходни връзки

Какво предрече Нострадамус за 2015 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди