изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:52 EEST
Майката-беглец Ана била елитна проститутка    
Новини 41-годишната детегледачка Соня Ташева заварила майката Ана Алексиева и нейна приятелка да си правят еротична сесия по бельо върху спалнята й. Жената дълго ще помни случая с бебето Манол и майката-беглец, която се оказа, че я е ограбила, заплашвала я и дори използвала дома й да си прави снимки, с които да си търси клиенти като проститутка, пише "Флагман".

Соня разказва, че случаят с работодателката бил съмнителен още от първата среща навръх Рождество Христово. Тогава Ана и нейната приятелка Катя пристигнали в дома на медицинската сестра Соня, която работи като детегледачка, за да оставят малкия Манол. Детето било мърляво, с разкопчано якенце, без шапка, с мръсно личице и ръчички. Това направило странно впечатление на Соня, както и че двете момичета изглеждали добре, били със скъпи дрехи и парфюми.

Соня разказва, че на 30-ти декември двете момичета отново се върнали. Този път само да видят Манол, а уж щели да донесат и пари. Били гладни И Соня хукнала да купува салам да прави сандвичи на майката и нейната приятелка Катя. Сварила обаче двете разюздани жени по бельо, правели си еротична фотосесия на спалнята на наетата детегледачка, били харесали фона на стената.

„Отидох до магазина да купя продукти и когато се върнах, ги сварих по бельо тук в дома ми. Бях потресена. Първо ми казаха, че харесали обстановката и трябвало да се снимат. Но не какво да е бельо, а еротично, като за порно филм. Поисках обяснение. Първо ми казаха, че е за модна агенция и трябвало да си предоставят и такива снимки. Само че аз настоях да ми обяснят, защото ще се обадя на полицията. И тогава те ми обясниха, че са елитни проститутки... и след два часа да видя на сайта „Ало Бургас” какво са качили. И аз след два часа отворих. И като видях, просто ми прималя. Двете са компаньноки, с ескорт, с личен терен, на час вземат по 100 лева и предлагат какви ли не услуги. На всичкото отгоре така бяха направени снимките, виждаха се портретите на моята дъщеря в спалнята ми. От това още повече ми призля”, обяснява потресената жена.

Двете момичета признали, че проституират, но вадят добри пари и щели да платят. Когато си тръгнали обаче, Соня установила липсата на парите си. Ограбената детегледачка с изоставеното бебе Манол на ръце започнала да звъни на Ана. Историята загрубява, когато майката започва да й пише заплашителни СМС-и. "Ще се радвам да изнасилят твоята дъщеря, а аз да гледам", написала Ана. Соня пратила 14-годишната си щерка при майка си и решила да почака няколко дни. Казва, че чакала единствено, защото си иска парите, които така и не получила.

В Ахелой никой не пожела да коментира историята на Ана и Жоро и разюздания живот, заради който Жоро предпочел да остави съпругата си. Ана напуснала дома му, но не пожелала да вземе двете момченца. Жоро е безработен и много обичал Ана. Преглътнал бившата й работа, за която тя му споделила, но не приел третото дете, което бил сигурен, че не е негово. Двете момченца приличат и на него и той няма съмнение, че е баща на децата, но не и третото - Манол. Майката на изоставения мъж Кети Атанасова е начален учител в местното училище. Жената не бе изненадана, че Ана е изоставила третото си момченце. Това била съдбата и на другите две, които гледат тя и Жоро. http://www.blitz.bg

Майка заряза бебето си при гледачка на Коледа и потъна вдън земя

24-годишна майка от Ахелой не е потърсила 11-месечното си бебе, оставено на гледачка от 25 декември, съобщиха от ОД на МВР – Бургас.Вчера около 15.00 часа в Първо Районно управление „Полиция” – Бургас е получено съобщение от 40-годишна бургазлийка за това, че в дома й има изоставено от майка си 11-месечно момченце.

Констатирано е, че бургазлийката отговорила на подадена във вестник „Ало, Бургас” обява за детегледачка, като в дома й на 25 декември 2014 г. дошла млада жена с 11-месечното си бебе. Тя й обещала месечно възнаграждение в размер на 1200 лева, за да се грижи за детето й. По думите на бургазлийката обаче детето до 13 януари не е потърсено от майката, което я накарало да алармира полицията. В резултат на полицейските действия е констатирано, че майка на момченцето е 24-годишна с инициали А.А. от Ахелой, която има още две деца (на 4 и 3 години).

Същата нямала постоянни трудови доходи и действително поверила грижата за най-малкото си дете на бургазлийката. По думите на А.А. за грижите 40-годишната бургазлийка получила първоначално сумата от 350 лева, но „гледачката” отрича този факт. С цел изясняване на случая с оставеното без надзор и достатъчно грижа малко момченце майка му – А.А., е задържана за срок до 24 часа. Детето с полицейска закрила е настанено в Дом за медико-социални грижи в Бургас. По случая е образувано бързо досъдебно производство.
http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Майката-беглец Ана била елитна проститутка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди