изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:55 EEST
„Атака” протестира срещу Джон Кери    
ПолитикаДва протеста бяха организирани в София срещу посещението на американския държавен секретар Джон Кери. Единият беше във Facebook, a другият на партия „Атака”.

Организираният в социалната мрежа протест беше под надслов „Кери, върви си у дома”.

Депутатите от „Атака” обаче успяха да стигнат най-близо до самото събитие, въпреки че полицията не ги допусна до сградата на Министерския съвет.

На плакатите на „Атака” беше изписано на френски език „Аз съм българин”. Протестиращите носеха плакати и с надписи „Аз съм против войната с Русия”.

2110300192 snapshot
„Ние сме твърдо и категорично против българската държава да бъде колониална. Точно в момента са дошли колониалните господари тук и дават наставления на местния генерал губернатор какво да направи – да се добива шистов газ, да подпишем трансатлантическото търговско споразумение и България да стане зависима от трансатлантическите компании, а се подготви военният удар срещу Русия от българска територия”, заяви зам.-председателят на партията Десислав Чуколов.

„Управляващите и министър-председателят ще попитат ли американците за скъпия ток, който ни продават „Марица” 1 „Марица” 3”, попита депутатът.  http://btvnovinite.bg

 


Сходни връзки

„Атака” протестира срещу Джон Кери | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди