изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:08 EET
Бялото вино прави жените агресивни    
Любопитно

Бялото вино не е безопасно за представителките на слабия пол, които благодарение на него стават агресивни.



Това на свой гръб е почувствала англичанката Франки Колстън,която с гаджето си отишла на вечеря с негови приятели, разказва "Дейи мейл". Вечерята минала добре, но когато приключила Франки, 33 г., се била превърнала от възпитана и дружелюбна млада дама, която очаровала гостите, в агресивна устатница.

Каква е причината? Франки упорито твърдяла, че не е пияна, а е получила нежелана физическа реакция към бялото вино. Тя е изпила не повече от три чаши вино и е твърдо убедена, че вината е на типа алкохол, а не на количеството.

Тя не е единствената. Много жени вярват, че бялото вино ги прави агресивни, дори да не са прекалили с пиенето. Специалистите се опитват да разберат дали причината не е именно в бялото вино. Теориите за въздействието на виното варират от високото съдържание на захар – то съдържа до 10 пъти повече от червеното, до нивата на сулфитите, добавяни като консервант. Смята се също, че вината може да е на пестицидите.

Все пак дори и специалистите смятат, че трябва да се направят повече проучвания, защото бялото вино, продавано като "най-приемливото" питие за дамите, в действителност не е безобидно. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Бялото вино прави жените агресивни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди