изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:51 EEST
Депутатка от Бундестага сравни бойни операции на САЩ с атентатите в Париж    
ОбществоЗаместник-председателката на парламентарната фракция на Лява партия /ЛВ/ в Бутдестага Сара Вагенкнехт сравни ракетните удари в Афганистан, Пакистан и Йемен, извършвани от американски безпилотни самолети с терористичните действия в Париж, предаде ТАСС.

"Ако управляван от Запада безпилотен самолет убива невинно арабско или афганистанско семейство, то товна е мерзко престъпление, както и терористичните актове в Париж и то трябва да да изпълни нас със същата обърканост и ужаси", заявила Вагенкнехт. "Войната, която САЩ водят, в това число и с участието на Германия, използвайки дронове, вече доведе до смъртта на хиляди невинни хора и предизвиква чувство на безсилие, гняв и ненавист в пострадалите държави", подчертала депутатката. Според нейното мнение по този начин "се подготвя почвата за тероризъм, с който, както официално се заявява, Западът има намерение да се бори".Според представителката на ЛП същото се отнася и до международната операция в Афганистан. Вагенкнехт уточнява, че Бундесверът също носи отговорност за смъртта на невинни хора там.

След терористичните удари в Париж Западът трябва да прекрати провеждането на военни операции, включително и в Близкия изток, допълва депутатката.

ТАСС припомня, че сутринта на 7 януари терористи убиха с огнестрелно оръжие 12 души в редакцията на хумористичното списание "Шарли ебдо", а 11 души бяха ранени.  bgnes.com
 


Сходни връзки

Депутатка от Бундестага сравни бойни операции на САЩ с атентатите в Париж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди