изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:47 EEST
Майката на Атанаска хвърли бомба: Антон Тъпака е убиецът на Алекс!    
Новини Антон Петров -Тъпака е убиецът на малката Алекс от Поморие. Това каза току-що в съдебна зала Светлана Димитрова, майка на обвиняемата Атанаска. Още вчера тя предупреди, че днес ще разкрие нейната истина за случая.

Преди няколко минути започна разпитът на Светлана, която шокира залата. Пред съдия Георги Пепеляшев тя извади снимка на млад мъж, на видима възраст - 30-35 години, посочи го за убиец на 8-годишното момиченце, съобщава "Флагман".

Светлана чертае сценарий в стил холивудски трилър. Според нея Антон е убил Алекс заради имотни измами в Свети Влас, в които е замесен баща й Веселин Тодоров-Германеца.

Нервите на Ивелина Тодорова, майката на Алекс, не издържаха. Тя подложи на кръстосан разпит Светлана Димитрова. Според нея версията е абсурдна. Всички доказателства сочели, че Атанаска е убийцата на 8-годишното момиченце. Ивелина се запита дали самата Светлана не е замесена в убийството. Заради това я пита подробно къде и с кого е била на 10 и 11 април и има ли ключ за кооперацията, където е открито тялото на Александра. Светлана твърди, че има алиби. Това били децата на другата й дъщеря Северина - на 6 и 2,5 години. В нощта на изчезването на Алекс тя ги гледала. Оставила ги да спят в леглата си в 20 часа, посочи тя пред съдия Пепеляшев.

По-късно днес ще бъде разпитана Северина Димитрова и вече бившият й съпруг Веселин Тошев.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Майката на Атанаска хвърли бомба: Антон Тъпака е убиецът на Алекс! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди