изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:51 EEST
СЕКС ПОЗАТА РАЗКРИВА КОЛКО СТЕ ЗНАЧИМИ ЗА ПАРТНЬОРА СИ    
Любопитно Ако вашият партньор не говори за това какво означавате за него и няма желани е да обсъждате тази тема, обърнете внимание на секс позата, която му е любима, защото тя разкрива много за това какво изпитва той наистина.

Задна прашка . Ако вашият партньор често практикува тази поза може би трябва да се запитате за сравнение. Мъжете, които предпочитат тази поза не обичат да навлизат във връзката надълбоко.

Лъжички . Става дума за поза, в която мъжът е плътно до жена си и докосва с тялото си до тялото й. Тези мъже, които предпочитат тази поза имат силни емоции към жената, с която правят любов.

Поза, в която жената е върху мъжа . Мъжът, който обича тази поза, в която жената е върху него и има пълен поглед над нея, е мъж, който обожава външния вид на своята партньорка. Това означава, че му харесва как изглеждате и иска постоянно да сте пред очите му.

Поза 69 . Въпреки че това е поза за орално задоволяване, тя обаче разкрива какво изпитва партньорът ви. Мъжът, за който тази поза е любима, е готов за моментна наслада. Той не се отнася към партньорката като някоя, с която би искал да прекара живота си.

Мисионерска поза . Дълго време сте заедно, което обяснява защо не си говорите често. Вашият брак е рутинен и приятен. Чувствате се сигурни, но е на границата да стане твърде отегчително. Но не се притеснявайте. Любовта ви един към друг с годините става все по-дълбока. Всичко, което ви е нужно е малко разнообразие, възбуда и спонтанност в живота. Най-доброто място, на което можете да го потърсите е спалнята.

Бърз секс . Въпреки натоварения график, винаги успяваме да откраднем малко време, преди да се събудят децата или преди да заминете на работа. Звучи ви познато? Ами тогава бракът е изпълнен с спонтанност и със страст. Понякога е трудно да се въздържате и да пазите ръцете далеч един от друг.  http://lifebg.net

Най-гадната секс поза според жените

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ЗА СЕКС ПОЗИТЕ

 


Сходни връзки

СЕКС ПОЗАТА РАЗКРИВА КОЛКО СТЕ ЗНАЧИМИ ЗА ПАРТНЬОРА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди