изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:14 EEST
СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Плевнелиева била секретарка на Мавродиев, залюбила се с Плевнелиев в офиса му! Сега протестира проти    
Новини Юлияна Плевнелиева е работила близо 3 години като лична секретарка на шефа на КФН Стоян Мавродиев по времето, в което той се е занимавал с частен бизнес. Това разкриха пред ПИК наши източници. Онзи ден обаче тя протестира против Мавродиев на уличен протест в защита на "Капитал", глобен от КФН за 150 000 лв. заради лъжи и пазарни манипулации.

 Става ясно, че брюнетката Юлияна е била служителка на Мавродиев в периода 1998 - 2001 г., когато той е управляващ съдружник в "Юнайтед консултинг" (United Consulting). Мавродиев остава на този пост до началото на декември 2006 г., когато става финансов секретар на новоучредената политическа партия ГЕРБ.

Младата Юлияна е обслужвала и още една от фирмите на Мавродиев - "Окра България". Тя често е вдигала телефоните на двете компании, за да записва срещи на началника си, а освен това от време на време е сервирала и кафенце на гостите му.

Именно докато е работила на заплата при Мавродиев, Юлияна се е запознала с Росен Плевнелиев, който е бил клиент на директора й чрез немската фирма, в чието управление участва -  "Линдер".

В средата на 1998 г. между Юлияна и Росен протичат флуиди в офиса на Мавродиев.
Две години по-късно двамата стават семейство и Юлияна приема фамилията на съпруга си.

Година по-късно тя напуска работата си при Стоян Мавродиев и започва да създава частни фирми. Предприемчивата дама се развива в сферата на модерните информационни технологии.

Поредната фирма на Юлияна Плевнелиева се казва "Мейз лабс" ООД, а като предмет на дейност е записано разработване, производство и продажба на софтуерни и хардуерни продукти, а също и покупка и продажба на имоти, туристическа реклама и т.н.

Капиталът  и е поделен по равно между фирма "Ателадиа", която е нейна еднолична собственост, и съдружника й Камен Станев. Другите две компании на Първата дама са "Ателадиа" и "Ателадиа консулт".

Плевнелиева е близка приятелка с Галя Прокопиева. С това може да се обясни и присъствието на първата дама на протеста на жълтите павета срещу глобата от 150 000 лева, с която някогашният й работодател Мавродиев санкционира медийните фирма на приятелското й семейство Прокопиеви.

Често изданията на Иво Прокопиев свързват Стоян Мавродиев с Брендо, защото шефът на КФН е свидетел по делото срещу наркобоса. Тогава излиза, че и президентът Плевнелиев би могъл да е свързан с Брендо, тъй като жена му по същото време е била секретарка на Мавродиев...   http://pik.bg

Валери Симеонов пред БЛИЦ: Президентшата не може да прави Мис "Мокра фланелка"
Плевнелиева с тоалет на "Армани" за 4000 евро! А иначе декларира 3500 лева годишна печалба на фирмата си! Как тогава с
Венета: Жената на Плевнелиев вечеря с млад сладур
Разследване на "Телеграф": Прокопиев налял 9 милиона евро в обща фирма с Плевнелиев
И двете жени на президента - ортачки в офшорките му
"Галерия": Росен Плевнелиев се развежда заради Вероника
ТВ скандал: Президентшата със секскомпромат
БЛИЦ TV: Ето я Плевнелиева с пръст в уста
Желю Желев: Плевнелиев да си признае за офшорките, за да успокои народа
Спряганият за любовник на Плевнелиева пръв гръмна за взрива в Китайския
КФН потвърди: Иво Прокопиев е източвал "Доверие"
ТВ7: Плевнелиев и Прокопиев имат две общи кипърски офшорни фирми
Никога повече, Плевнелиева!
Бившата съпруга на Плевнелиев изплува от офшорка
И първата дама цъфна на протестите
Вижте замъка на президента Плевнелиев в Халкидики!
БЛИЦ хвана Плевнелиева в крачка
 


Сходни връзки

СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Плевнелиева била секретарка на Мавродиев, залюбила се с Плевнелиев в офиса му! Сега протестира проти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди