изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:25 EET
Златните правила на секса за една нощ    
Любопитно Еднократните забивки не се ползват с добра слава, но далеч не са толкова лошо нещо, както повечето хора си мислят. Стига нещо да не се обърка…

Сексът за една нощ може да бъде забавен – това е шансът ти да се позабавляваш и да се порадваш на физическата страна на една връзка, без да е нужно да се обвързваш с другия човек. Не ни разбирай погрешно – нямаме предвид да се пуснеш на първия непознат на дансинга, но ако срещнеш някой сладур, какво лошо да си доставите малко взаимно удоволствие без да се товарите емоционално? Бъди сигурна, че всичко ще е наред, стига да следваш тези няколко златни правила:

Пази се

И под „пази се” нямаме предвид само да настояваш на презерватив. Ако за първи път виждаш мъжа, с когото си решила да прекараш нощта, имай едно наум за собствената си безопасност, колкото й той да те убеждава, че можеш да му имаш доверие. Убеди се, че имаш достатъчно батерия на телефона си и задължително кажи на някоя приятелка/съквартирантка къде отиваш и колко приблизително смяташ да се забавиш. А за презерватива и сама си знаеш – колкото и надеждни да са срещу нежелана бременност, хапчетата няма да те предпазят от болестите, предавани по полов път.

Развихри се

Тъй като вероятно няма да видиш този човек никога повече, сега е моментът да освободиш секс богинята в себе си и да й дадеш зелена светлина да сбъдне всичките ти еротични фантазии. Бъди такава, каквато винаги си искала! Ако някога ти се е искало да пробваш нещо по-различно, но те е било срам да си го поискаш от партньора ти – действай и сама ще се убедиш колко освобождаващо може да бъде подобно преживяване. Но помни – само защото можеш да забравиш задръжките си, не значи, че си длъжна да го правиш. Ако „забивката” ти поиска от теб да направиш нещо, на което не си склонна, просто кажи „Не”.

Не изпадай в сантименталности

Най-честата грешка, която правят и мъжете, и жените, когато се стигне до секс за една вечер, е да го удрят на чувства и словоизлияния или пък да мислят прекалено много за бившия си партньор. Дори и да сте се запознали преди малко, човекът, с когото смяташ да спиш, може и да се засегне ако го наречеш с друго име. А това като нищо може да ти се случи ако мястото, на което сте се запознали, е било шумно и не си чула добре името му. Или пък ако си си пийнала повечко… Така че мисли, преди да говориш, за да си спестиш изцепките. И помни, че това е секс за една вечер, така че в никакъв случай не казвай неща от сорта на „Хайде да прекараме уикенда заедно” или „Обичам те”, недай си, Боже…

Не прави снимки…

… и не се съгласявай да ти правят компрометиращи снимки. Най-малкото защото не се знае какво възнамерява да прави с тях въпросният непознат човек. Никога не можеш да бъдеш сигурна в намеренията му, колкото и да те убеждава, че ще останат само за неговите очи. Има голям шанс той да иска да те снима, за да показва като доказателство на приятелите си, че действително е забил мацка. Не си в безопасност и ако си решила да се хвърлиш в леглото с някой познат – така е още по-лесно снимките да достигнат до хората, които най-малко искаш да ги видят. Или още по-голям ужас – да се видиш в някоя социална мрежа или в някой сайт за видеосподеляне… При всички случаи бъди нащрек, за да си спестиш по-нататъшни главоболия.

Бъди изобретателна

Събуждаш се в нечие чуждо легло, а най-необходимите ти неща – четка и паста за зъби, дегримьор - не са ти под ръка? Не се тревожи, а впрегни въображението си! Спомни си класиката „паста за зъби върху пръста” – не е перфектният вариант, но нямаш голям избор. След това почисти поразмазалия се грим с напоена с топла вода тоалетна хартия, но остави този около очите си – ще се изненадаш колко секси изглежда. А за косата – единственото решение е да я прибереш с ластик на спретнато кокче или опашка. Сигурни сме, че изглеждаш страхотно след дива нощ, особено ако завоеванието ти се е представило добре в леглото, но защо да не повдигнеш още малко самочувствието си с тези лесни трикчета?

Тръгни си рано

Съветът, който много хора забравят на следващата сутрин – „Не се застоявай”. Без значение какъв махмурлук те гони – ако повече не искаш да имаш нищо общо с този човек, си обирай крушите веднага щом се събудиш. Няма нужда да правиш ситуацията още по-неловка и за двама ви като се бавиш. Е, невинаги е лесно да си тръгнеш, особено ако той очевидно иска да останеш и да задълбочите отношенията си. Затова се постарай отрано да си измислиш някакво извинение да си тръгнеш – рожден ден на някой роднина или ранна тренировка във фитнеса. И хич да не ти пука от така наречената walk of shame, за която за съжаление на български си нямаме достатъчно точен превод (буквално значи „срамната разходка” и се отнася за прибирането вкъщи сутринта след като си мачкала чаршафите в чуждо легло). Та голяма работа, че е едва 10 часа и ти си с вчерашната си блестяща къса рокличка и е очевидно, че си прекарала нощта извън дома си – гледай на това откъм смешната страна, но ако се притесняваш, си викни такси и бързо се мушни в него, преди да те е видял някой.

Не взимай негови неща назаем

Ако искаш сексът за една нощ да си остане секс за една нощ, не взимай нищо негово. Колкото и изкушаващо да е да го помолиш за някакво яке, с което да се покриеш, не го прави, освен ако не искаш да го видиш отново (нали все пак трябва да му го върнеш). Също така ако искаш да оставиш този мъж в миналото си, се постарай да не забравяш нищо ценно в дома му. Взе ли си часовника, обиците, телефона и ключовете? Хайде сега провери пак!

Не му мисли много-много

Мда, прибрала си се вкъщи и нещо започваш да съжаляваш за тази нощ. Иска ти се да не беше спала с онова момче, но вече е късно. Решението? Колкото и просто да звучи - забрави го и продължи напред, без да се тревожиш за нищо. Станалото – станало, не можеш да върнеш времето назад, така че просто погледни философски на нещата, приеми случилото се като урок, като грешка, която няма да повториш, и толкова. Не пилей излишно време и енергия в размисли за нещо, което не можеш да промениш.  http://www.bliasak.bg

В морална Англия 60% от младоженците са спали с поне двама от гостите на сватбата си
Какво издават бедрата на жената за сексуалния и живот
Какъв е любовният живот на жените и мъжете
Лицето показва отношението ни към секса
Топ 10 еротични женски фантазии
Изневярата и защо изневеряваме
ЛЮБОВНИЯТ МАРАТОН СИ ИМА МАЙСТОРЛЪЦИ

 


Сходни връзки

Златните правила на секса за една нощ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди