изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:04 EEST
Волен Сидеров алармира: Предупреждават наши военни за мобилизация!    
Парламент Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че в България тече военна мобилизация. От трибуната на Народното събрание той алармира, че служители на армията в много градове са получили повиквателни, с които са предупредени да се явят в случай на нужда.

Сидеров свърза данните с посещението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в България миналата седмица. Той направи паралел с нашето малцинство в Одеска област. БЛИЦ съобщи още във вторник, че жителите на украинското село Кулевча, което е населено 98 процента с българи, се обявиха против мобилизацията и отказаха да воюват в Донбас. Около 500 души оградиха представител на военния комитет и не му разрешиха дори да говори, скандирайки: "Не на войната, да на мира!".

Волен Сидеров призова всички будни и честни българи да се присъединят към кампанията против натовските бази на наша територия. "Ние не искаме да воюваме с Русия, която ни освободи от турско робство и не искаме да ставаме експеримент в опасните игри на Вашингтон", отсече той. Лидерът на "Атака" призова поименно лидерите на управляващата коалиция "да вземат правилното решение, защото ако не го направят, ще отговарят утре пред съда на историята и пред съда на народа".

"Няколко пъти се опитах да предупредя – доброжелателно и добросъвестно. Аз не съм тук да посочвам кривата политика на управляващата коалиция. Но нека се види как в съседна Гърция спечели една партия – СИРИЗА, която е против колониалната политика на Европа, против санкциите за Русия. Народите в Европа не искат политиката, която ни налага САЩ", добави Сидеров.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Волен Сидеров алармира: Предупреждават наши военни за мобилизация! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди