изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:53 EEST
Женствеността се измерва с естрогените    
Любопитно Оказва се, че женствеността е напълно реално понятие и може дори да се измери! Колкото повече естрогени се съдържат в кръвта на дамата, толкова тя е по-женствена и следователно по-привлекателна за противоположния пол.


Най-удивителното е, че мъжете безпогрешно усещат доколко е женствена една или друга представителка на прекрасния пол - не могат да ги излъжат нито дрехите, нито гримът! Това било доказано по блестящ начин експериментално. Няколко доброволци оценявали привлекателността на момичета по 59 снимки.

Изследователите пък регистрирали количеството на естрогените у моделите. И трябва да кажем, че участниците в опита нито веднъж не се заблудили - всички те сметнали за най-привлекателни дамите, у които хормонът на женствеността бил особено висок. Какво е това женственост?

Метафора, към която толкова обичат да прибягват поетите, описвайки прекрасната дама? Съвсем не! Оказва се, че женствеността е напълно реално понятие и може дори да се измери! Колкото повече естрогени се съдържат в кръвта на дамата, толкова тя е по-женствена и следователно по-привлекателна за противоположния пол.

Най-удивителното е, че мъжете безпогрешно усещат доколко е женствена една или друга представителка на прекрасния пол - не могат да ги излъжат нито дрехите, нито гримът! Това било доказано по блестящ начин експериментално. Няколко доброволци оценявали привлекателността на момичета по 59 снимки. Изследователите пък регистрирали количеството на естрогените у моделите. И трябва да кажем, че участниците в опита нито веднъж не се заблудили - всички те сметнали за най-привлекателни дамите, у които хормонът на женствеността бил особено висок.  http://www.blitz.bg

Съдят японка, правеща изкуство с образа на своята вагина /18+/

Странни неща, които възбуждат мъжете

Особеностите на женския амурен риболов, или 6 начина да си хванеш годеник

Новият секссимвол на Америка

Някои ги предпочитат закръглени /18+/

Каква жена си според хороскопа на келтите?

Цеце „вдигна самолета” на Големия брат с ефирно бельо! (ВИДЕО)

Каква жена си според индианския хороскоп?

Избраха звездите с най-хубаво тяло за плаж

Жени на 40 – на кръстопътя на младостта и красотата

Топ 10 еротични женски фантазии

Безгрешна грешница в леглото

Как да въртите трима мъже на пръста си

 


Сходни връзки

Женствеността се измерва с естрогените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди