изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:03 EEST
Велизар Енчев повежда българската СИРИЗА    
Новини Независимият депутат Велизар Енчев е най-желаният лидер за бъдещата българска СИРИЗА, сочат последните събития. Докторът по международно право спечели симпатиите на стотици хиляди смачкани от прехода свои сънародници. С отговорното си поведение, честната позиция, отказа да бъде конформист и с бързата си и точна мисъл бившият тв водещ е най-търсеният от хората политик в парламента.

Велизар Енчев получава десетки покани от най-различни точки на страната за срещи с големи общности граждани. Очевидно той е политикът, който фокусира надеждата на народа за нещо коренно различно от това, което му се случва досега. Родният вариант на СИРИЗА е на път да се появи в най-близко време и да обърне цялата политическа система с краката нагоре, съобщава „Галерия“.

Инициаторите на проекта са хора от интелигенцията - лекари, юристи, учители и независими журналисти. Част от тях не са членували в никакви политически формации, преди да се заемат с това предизвикателство. Любопитното е, че сред останалите има редови членове от всички парламентарно представени партии. Тези хора масово са разочаровани от алчността на политическата върхушка да се справи с корупцията и икономическата разруха.

В същото време кръгове около Георги Първанов и Румен Петков опитват да се рециклират в политиката, обявявайки се за последователи на гръцкия лидер на крайнолевите – Алексис Ципрас. Независимите наблюдатели смятат, че като българската СИРИЗА ще бъде припозната политическата сила, която открито се изправи срещу олигархията и едрия капитал, защото именно те задушават малкия и среден бизнес и всякаква свободна инициатива.  http://www.blitz.bg

Ако в България се формира партия като гръцката СИРИЗА, бихте ли я подкрепили и гласували за нея?

1. Да 57,14%
2. Не 40,00%
3. Не ме интересува 2,86%



 


Сходни връзки

Велизар Енчев повежда българската СИРИЗА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди