изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:58 EET
Курортът Албена отново става сцена за снимки на индийски филм    
ТуризъмЗа трета година „Албена“ АД участва на изложението SATTE, което се проведе от 29 до 31 януари в Делхи, Индия, съобщи Марин Конов – мениджър „Продажби“ в „Албена“ АД.


Интересът към ваканции в Албена е голям. Принос за това има самолетната линия  от Истанбул до Варна, което много улеснява посещенията на индийски туристи, които искат да посетят Северното Черноморие, коментира Конов. Той подчерта, че индийските туристи проявяват интерес основно към конгресните пътувания – тиймбилдинги, стажове и др.

Все още България е нова за индийския турист, но по време на изложението е проявен сериозен интерес към страната ни и в частност към ваканции в Албена.

Интересът към България се засилва и от индийските филми, които се заснимат у нас. Първият бе на индийския продуцент Рамджи Натараджан с работно заглавие "Сила". Негови клипове вече се въртят в Индия. За снимачни площадки бяха използвани лавандулови полета край Албена, житни ниви между Балчик и Каварна, резервата Яйлата, нос Калиакра, плажа на голф игрището "Тракийски скали", крепостта Овеч в Провадия, Несебър.

Режисьорът на филма е заснел още два филма у нас през миналата година. Единият от тях се очертава да е блокбъстър в Южна Индия. Сцени от него са заснети в Банско. Били са ангажирани най-добрите български каскадьори. Това е филм за историята на Индия с бюджет от 25 млн. долара. У нас са заснети зимни сцени. Предстои лентата да се завърти по екраните от април. Филмът ще бъде преведен на пет езика, каза Конов.

Курортът Албена предстои отново да стане сцена за снимки на продукция на Боливуд. Предвижда се снимките да започнат през пролетта. Действието във филма ще се развива в Маями и българският курорт ще трябва да пресъздаде именно атмосферата на американския град
 


Сходни връзки

Курортът Албена отново става сцена за снимки на индийски филм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди