изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:55 EEST
Марионетката на Прокопиев се изрепчи на Борисов. Чехлю забрави кой го сложи президент. Сега щял да се еманципира и да спретне пу    
Коментари

Изцепката на Плевнелиев против ДАНС е стартът на предизборната му битка за втори мандат



Марионетният президент на кръга "Капитал" и Реформаторския блок се напъна да показва мускули. И то на "бащицата си" - на Бойко Борисов, който го превърна от среднокалибрен офшорен спекулант в цял министър, а после и в президент!

"Не съм съгласен с Борисов и оценката му за работата на ДАНС. Не съм доволен от Писанчев", изрепчил се Плевнелиев по време на посещението си в Перущица.

Не търсете символ - Роско не е Кочо Чистеменски, от него апостол не става. Роско си е карикутарно непоръбено отстрие на остатъците от Костов и разследвания от прокуратурата и жадуващ реванш Иво Прокопиев, негов ортак в бизнеса.

С "волнодумството" в Перущица Плевнелиев дава ход на предизборната си битка за втори мандат. ПИК вече разкри за сценарий на "протестъри", при който Роско се еманципира от ГЕРБ и е издигнат от независим инициативен комитет с подкрепата на Реформаторския блок, "Протестна мрежа" и цялата грантова интелигенция от жълтите павета.

Сценарият е наистина абсурден, но и самоубийствен. Личният рейтинг на Плевнелиев е повече от скромен. Прокопитата просто ще го похарчат. И то заради клетите си опити да извиват ръцете на Борисов и да рекетират - я за финансовите регулатори, я за БНБ, я за ДАНС, я за съдебната реформа. 

Плевнелиев не бил доволен от ДАНС?! Естествено, че ДАНС не е цвете за мирисане, но пък точно Чехлю да е компетентен по въпроса, точно Чехлю да има правото да раздава оценки и да сипе критики?

Идеята на кукловодите зад президента е да покажат характер. Борисов трябва да бъде "приземен". Да се подчинява. Искат главата на Писанчев? Той трябва да им я даде. Искат главата на Лазаров? Поднася я на тепсия. Искат главата на Мавродиев? Готово. Искат Димитър Костов да не поема "Банков надзор"? Изпълнява се.

Правителството и премиерът са поставени в шах да работят според както им е изгодно на костовистите и прокопитата. Иначе - президентът копира "Боянски ливади" 2, Реформаторите напускат коалицията, пишат доноси до Евросъюза, че "задкулисието" пак клати държавата, медиите им надават вой до Господ, че либералните ценности и свободата на словото са потъпкани...

Ако не слуша Борисов, ще му спретнат един хубав пуч по болшевишки. В това поне са царе.

http://pik.bg

 


Сходни връзки

Марионетката на Прокопиев се изрепчи на Борисов. Чехлю забрави кой го сложи президент. Сега щял да се еманципира и да спретне пу | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди