изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:15 EET
Пепа Рашева: Всяка неделя митинг под надслов: България зона на мира    
ОбществоФормално организаторите на протеста са двама - Български антифашистки съюз София и Клара Стоименова – гражданска, която не членува в никаква партия. Но на шествието имаше и други организации, а и партии.

Пепа Рашева от Гражданска инициатива за суверенитет на България и държавите по света посочи, че са обявили всяка неделя митинг под надслов: България зона на мира. Тяхната кауза е \"НАТО вън от България\". Не признават членството на страната ни в НАТО и смятат, че е направено против волята на народа. Смятат, че американските бази у нас и членството ни в Алианса не е сигурност за нашата държава, а напротив това е несигурност.

Хората се събраха пред президентството, после се отправиха на шествие. Носеха плакати, които освен срещу НАТО, бяха и За Русия. На някои от тях пишеше: Русия обединител и спасител на славянския народ, България иска мир с Русия. Преминаването им през руската църква в столицата случайно съвпадна със сватба, на която присъства и руския посланик. Протестиращите се спряха с възгласи за мир и отправиха пред църквата молитва за мир. Протест ще има и другата неделя.
bgnes.com
 


Сходни връзки

Пепа Рашева: Всяка неделя митинг под надслов: България зона на мира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди