изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:37 EEST
Прокурор пред БЛИЦ TV: Черепът на Вероника е спукан на няколко места    
Ред и сигурностПродължава огледът на мястото, където вчера бе намерено тялото на 23-годишната Вероника Здравкова. В момента има екип от криминалисти, спецове от криминалистичната лаборатория. Изземват се допълнителни улики от мястото на престъплението.


„Вече са готови резултатите от аутопсиятяа. Причината за смъртта е тежка черепно-мозъчна травма. Има многофрагментно счупване на черепа. Фрактурите са няколко. Загиналата категорично не е изнасилена. Удряна е и с тъп предмет, но не само. Все още не е открито оръжието на убийството“, заяви пред репортер на БЛИЦ наблюдаващият прокурор Цани Попов.

Тялото на Вероника е освободено и близките й са го взели.

Погребението ще е утре в Никопол, в 13 часа, каза пред БЛИЦ първият братовчед на Вероника - Десислав Викторов.

„Към момента всички са заподозрени , но няма задържан или обвинено конкретно лице. Разпитани са както бившият, така и настоящият приятел на Вероника. Тя се е разделила доста бурно с предишния си, имало е ревност и скандали. Водещата версия обаче остава - грабеж с убийство“, допълни пред БЛИЦ прокурор Попов.

Той посочи още, че Вероника не била изтеглила заплатата си във фаталния 28 февруари, каквато информация бе разпространена по-рано.

На мястото на жестокото убийство бяха забелязани двама таксиметрови шофьори. По всяка вероятност са били извикани като поемни лица. И двамата обаче са побързали да се отдалечат, без да дават каквато и да е информация пред журналистите.

Орлин ФИЛИПОВСКИ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Прокурор пред БЛИЦ TV: Черепът на Вероника е спукан на няколко места | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди