изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:35 EET
СВЕТКАВИЧНА РЕАКЦИЯ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА ВЛАКА КАРДАМ-СОФИЯ    
НовиниОбластният управител д-р Маргарита Новоселска се е самосезирала от публикация на НДТ в броя от четвърти март т. г. „Заложническа драма във влака София - Кардам", съобщава на сайта си областна администрация. Д-р Новоселска е потърсила информация от началника на „Регионален център за пътнически превози" към БДЖ Добрич Кольо Стоянов, според която:

„Изложеният в статията проблем, относно повреда на локомотива, който следва да прикачи спалния вагон по направлението София - Кардам, се отнася за отделен инцидентен случай на възникнала авария. Няма промяна в обслужването на гражданите, ползващи бързия влак. Прикачването на спалния вагон на жп гара „Повеляново" и занапред ще се осъществява без слизане на пътниците от спалния вагон."

Областният управител д-р Маргарита Новоселска изразява своето искрено съжаление за създадените неудобства на хората, пътували в спалния вагон на 28 февруари 2015 г., и заявява, че незабавно ще изиска становище от Регионален център за пътнически превози - Варна, относно възникнали подобни инциденти през изминалата календарна година. „Подобни случаи влошават качеството на предлаганата социална услуга, а това не бива да се допуска. Ще предприемем последващи действия за предотвратяването им", заявява д-р Маргарита Новоселска. НДТ

БЕЛ. РЕД. Благодарим на областния управител д-р Маргарита Новоселска за светкавичната и адекватна реакция. В същото време добавяме, че е подведена от началника на "Регионален център за пътнически превози" Кольо Стоянов, че става дума за отделен случай на възникнала авария. Вчера в редакцията постъпи нов материал за нов "инцидент", който ще публикуваме в утрешния брой /в петък/. Надяваме се на публикациите да се отзоват и кметовете на общините Добрич и Ген. Тошево.

ЗАЛОЖНИЧЕСКА ДРАМА ВЪВ ВЛАКА СОФИЯ-КАРДАМ

 


Сходни връзки

СВЕТКАВИЧНА РЕАКЦИЯ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА ВЛАКА КАРДАМ-СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.53 секунди