изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:38 EEST
Страхотен секс седем дни в седмицата    
Любопитно ОК, всички знаем как се прави секс – гасиш лампите, заемаш позиция и започваш. Страхотният секс обаче е нещо съвсем различно – освен обичайните движения има разни трикчета, които могат да ти помогнат да изстреляш преживяването и за двама ви на седмото небе. Та защо би се задоволила да се влачиш с колата си в най-дясната лента, все едно току-що си си взела шофьорския изпит, след като можеш да се състезаваш във Формула 1? Прочети нашите съвети за това как да триумфираш на пистата на страхотния секс!

Понеделник

Отвори съзнанието си

Когато става въпрос за секс е добре да оставиш задръжките си където им е мястото – пред вратата на спалнята. Разликата между секса и наистина горещия секс се състои именно в това да се освободиш от тях. „И какво ако партньорът ти иска да тананикаш нещо на Кайли Миноуг, докато смучеш палеца на левия му крак? Всички се възбуждаме от различни неща и това изобщо не е странно и не би трябвало да те притеснява. Така че защо не му угодиш?”, съветва секс експертката Трейси Кокс и добавя: „На кого му пука, че нещо, на което се кефи твоят човек, не е в обичайния средностатистически списък с разгорещяващи маневри? Стига и двамата да се чувствате комфортно физически и психически и да не го правите всеки Божи път (тогава се превръща във фетиш). Не го съди. В противен случай можеш да бъдеш сигурна, че той никога повече няма да се отпусне дотолкова, че да ти признае какво му подкосява краката и да ти предложи да опитате нещо „извън менюто”.

Вторник

Увереност

Страхотният секс не зависи само от това, което правиш, но и от начина, по който го правиш. „Нищо не е по-секси от жена със самочувствие в леглото. Дори и да не си сигурна какво точно правиш, се постарай да изглежда така, сякаш знаеш, и той ще повярва. Това е шансът ти да експериментираш с нови неща, така че не се замисляй и се отдай на забавления. Дори и малко зрънце увереност може да направи чудеса със сексуалния ти живот. Ако си от типа жени, които предпочитат да си лежат и да оставят всичко в ръцете и в някои други анатомични част на партньора си, пробвай нещо ново – докосни го преди той да е докоснал теб; избери поза, в която ти си отгоре и поемаш контрола. Колкото по-доминантно го раздаваш, толкова по-горещо ще е за него, особено ако през останалото време си тиха и кротка”, обяснява Трейси.

Сряда

Орална наслада

Ключът към най-разтърсващата свирка е в малките неща, които правиш, и затова не е лошо да имаш няколко трикчета под ръка. „Ако искаш да му направиш най-яката свирка, която е получавал в живота си, пробвай движението „тирбушон” – докато въртиш езика си около главичката на пениса му, движи ръката си с въртеливи движения по ствола му. Старай се между устните и ръката ти да няма голямо разстояние и движи и двете в синхрон”, обяснява Трейси. Друго, което не трябва да забравяш, е, че не само пенисът му заслужава внимание – там долу има един куп чувствителни местенца, които тръпнат в очакване на докосването ти.

Четвъртък

Поеми инициативата

„Ако винаги разчиташ на партньора си да направи първата крачка, губиш много. Нищо не е по-секси за един мъж от това да му покажеш, че го искаш и че си готова на всичко, за да му свалиш панталоните. А и разнообразието е също толкова важно за страхотния секс. Да, знаем, че има няколко точно определени неща, които те разтреперват, но поговорката ненапразно гласи: „Разнообразието е солта на живота”. Дори и либидото на любимия ти тотално да е потънало в зимен сън, можеш да го събудиш като му покажеш колко го желаеш”, твърди Трейси.

Петък

Не забравяй най-ерогенната си зона

Да, за мозъка говорим. Понякога сексът си е чисто и просто физическа дейност, но с правилната нагласа можеш да го превърнеш в нещо много повече. „Известните сексолози Мастърс и Джонсън неотдавна откриха, че не само тялото, но и мозъкът изпитват сексуално удоволствие. Те обявиха секса за психофизиологичен, което с най-прости думи ще рече, че ако си на правилната вълна, тялото ти ще изпита многократно по-голямо удоволствие”, обяснява Трейси Кокс. Затова си отделяй повече време за палави мисли!

Събота

Експериментирай

Каквото и да правите в леглото, винаги можете да направите изживяването още по-изпепеляващо като се отдадете на фантазиите си. „Пробвайте играта на завръзване. Ако не си сигурна как ще реагира партньорът ти на това да го завържеш, опитай да приковеш китките му над главата с ръцете си докато си отгоре и виж как ще реагира”, съветва Трейси. Ако малко БДСМ ти звучи привлекателно, защо не пробвате с някои по-софт маневри като за начинаещи? „Ако не е достатъчно палаво за теб, убеди го да включите малко пошляпване като за начало. Пляскане в стил Крисчън Грей може да ви дойде малко в повече, затова трябва да бъдеш сигурна къде са твоите граници и къде тези на твоя човек”, обяснява тя. Кой е най-добрият начин за пляскане ли? Свий леко ръката си като шепа, дръж пръстите един до друг и плесни дупето му с движение леко нагоре. 

Неделя

Целувайте се по-често

Понякога, особено в дългите връзки, някои малки неща, които преди време са те разпалвали, са се превърнали в рутина и не могат да изтръгнат и искрица от теб. Като например целувките, които много често стават жертва на навика. „Двойки, които заменят въздушните целувки здрасти-и-чао с поне 30-секундни истински целувки, се радват на много по-интензивен и задоволителен сексуален живот. Това е една минута на ден, която може да направи чудеса. Можеш да я отделиш, нали?”, предизвиква те Трейси Кокс. „По време на целувката не забравяй да докосваш половинката си. Когато си щедра в емоционално отношение извън спалнята е много по-вероятно вътре в нея да се забавляваш повече”, допълва тя.

http://www.bliasak.bg

 


Сходни връзки

Страхотен секс седем дни в седмицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди