изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:42 EEST
Борисов предложи съветника на Кунева - Димитър Георгиев за шеф на ДАНС    
Новини

Очаквано, Бойко Борисов предложи съветника на Меглена Кунева - Димитър Георгиев да оглави Държавна агенция \"Национална сигурност\", предаде репортер на БГНЕС. На днешното си заседание правителството реши да предложи на президента Росен Плевнелиев да издаде указ за назначаване на Димитър Георгиев за председател на ДАНС.



Кабинетът \"Борисов 2\" предлага още президентът да издаде и указ, с който да освободи контраадмирал Димитър Денев от длъжността командир на Военноморските сили и от военна служба, считано от 13 април 2015 г., поради навършване на пределна възраст за притежаваното звание. До назначаването на титуляр, но за срок не по-дълъг от една година, да заеме поста е предложен сегашният заместник-командир на ВМС комодор Димитър Ангелов.

Министерския съвет разпространява и биография на Димитър Георгиев, от която научаваме, че той има магистърска степен по икономика от ЮЗУ \"Неофит Рилски\".

От октомври 1995 г. до ноември 2005 г. работи като разузнавач и инспектор в Националната служба за сигурност при МВР. След това става съветник на главния секретар на МВР с ранг на полицейски комисар. От ноември 2006 г. до януари 2011 г. е директор на дирекция \"Международно оперативно полицейско сътрудничество\", след което – до 28 май 2013 г. заема поста заместник-министър на вътрешните работи.

В периода октомври 2013 г. – април 2014 г. е консултант по въпросите на сигурността на Телекомуникационна компания \"Глобул\", а от 1 май 2014 г. заема длъжността директор по сигурност на Комуникационна компания \"Теленор България\".  bgnes.com
 


Сходни връзки

Борисов предложи съветника на Кунева - Димитър Георгиев за шеф на ДАНС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди