изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:56 EET
Фолкпевицата Адриана: Bзех 20 000 евро за първия ми порнофилм /видео/    
Интервюта Поп-фолк певицата Адриана дебютира в порнокиното!!! Преди време тя стана обект на медиен интерес заради прекомерно уголемената си уста и се зарече, че ще съди пластичния си хирург, задето я е обезобразил. След това пък се разчу за посещението й в 4-то полицейско районно в кв. „Лозенец”, като само пред „ШОУ” тя разказа подробно потресаващата история, свързана с побой над нея й колежката й - певицата Анастасия, как втората е заплашвана по телефона, а Адриана е била нападната, псувана и бита посред бял ден в центъра на София от две своднички, които искали да я склонят към проституция.

Отново само пред „ШОУ”, Адриана за първи път споделя подробности относно дебюта й в порноиндустрията – искрено и много лично

- Адриана, къде те намирам в момента - в България или Италия?
- Във Италия, скоро ще съм в София, защото правим ново парче с Мартин Биолчев. Имах доста ангажименти напоследък, включително и снимките на прословутия еротичен филм.

- Писа се, че си си развалила отношенията с твоите музикални продуценти в България и за това си се обърнала към порното…?
- Ами не точно. Разбрахме се с Ненчо (Касъмов, шеф на музикална компания “Diapazon records” – б. а.) да си останем в приятелски отношения и ще ме освободи от договора. А за порното е между другото, не се отказвам от пеенето. Ще го правя за удоволствие.

- Как реши да станеш порноактриса, кой ти предложи или участва в специален кастинг за това?
- Продуцентът на филма знае, че съм поп-фолк певица, предлагаха ми отдавна, но все не се решавах.

Един живот живея, искам да опитам от всичко почти!

Сумата си струваше. Първоначално не го приех насериозно, но когато дойде лично в Италия да разговаряме, разбрах, че предложението не е шега. Снимахме в Чехия, но филмът ще се разпространява само в Америка. Ще го има само в определени сайтове с висока цена за абонамент, и на DVD-носител.

- Сега порнофилмите се правят най вече за интернет и дори да излизат само на видео, веднага се „качват” в Мрежата, а в България може да се теглят и безплатни торенти, което значи, че всеки ще има достъп до него. Това не те ли притеснява?
- Не се притеснявам. Не мисля, че някой ще го види, пък и да го видят, няма да съм нито първата, нито последната. Смятам, че ще си остане само в рамките на сайта на съответната фирма за потребителите, които плащат огромна сума.

- Под какво заглавие ще се разпространява порнофилмът и кой е неговият режисьор?
- Засега не знам никакви подробности, мениджърите казаха, че ще ме информират, когато излезе филма... Режисьорът е англичанин.

- Под какво име се подвизаваш във филма, порноактрисите винаги имат псевдоними?
- Името, под което се подвизавам не е Адриана, но засега няма да кажа как е по ред причини.

- Знае се, че всеки участник в порнофилм трябва да се изследва основно и детайлно предварително. Какви медицински изследвания ти бяха необходими?
- Да,

правиха ми пълни изследвания

в тяхна лаборатория.

- В колко сцени участваш и за по колко минути, защото вече така се изчисляват участията на порноактьорите?
- Сцените са 6 на брой по 15 минути - кратки но приятни. (смее се – б. а.)

- На какъв език говориш във филма или нямаш въобще диалог?
- Имам реплики на италиански, във филма се говори по много малко.

- Опиши детайлно какви сексуални дейности извършваш в съответните сцени, в които участваш?
- С другата дама се целуваме, опипваме... Иначе всичко започва така как съпругът ми, влизайки с костюм, ме хваща с моя приятелка как се целуваме и правим френска любов. Първо ни следи и след това се включва...

- Това ли са всичките ти партньори, с които участваш във филма, или има и още, и евентуално в какви други сцени взимаш участие?
- Да, тази сексапилна блондинка не я познавам, нито мъжа. Запознахме се по време на филма. Гледала съм нейни филми и много я харесвах сексуално. Засега нека да останат в тайна имената и на двамата. Сцените в, които участвам, не са само лесбо.

- Има ли определени сексуални дейности, които не би искала да вършиш в порнопродукциите?
- Ами няма нещо, което не искам да правя (смях – б. а.) Сексът не е за гнусливите, харесвам и мъже, и жени!

- Тогава опиши тези, които с удоволствие би правила в порнофилм, а и са ти любими и в живота?
- Обичам да правя секс с много хора едновременно, да не се знае какво става, естествено, с хора, които харесвам. Най-вече обичам да го правя с жени, защото знаят къде G-точката.

- Когато участието в порнофилм е дебют, има ли значение това за първоначалното заплащане на хонорара?
- Да, хонорарът е важен, разбира се, но го направих и за мое удоволствие.

- Какъв беше твоят хонорар?
- 20 хиляди евро за целия филм.

- Смяташ ли в бъдеще да продължиш със заниманията си като порноактриса и евентуално имаш ли предложения за втори подобен проект?
- Да, имам, но искам да видя успеха на първия филм какъв ще е и ще реша.

- Все още ли си с постоянния си албански приятел или се разделихте?
- Да, заедно сме си, той ме подкрепя във всичко, което правя,

за него е важното да съм щастлива

- Все пак, той не се ли възпротиви за някои детайли по порнофилма или знае, че това е просто работа и там не се влагат чувства?
- Той не ревнува. Да, там няма чувства, много пъти сме си правили „тройки” с него, предпочитаме да си изневеряваме пред очите, а не зад гърба.

- Обаче повечето мъже биха ревнували, ако се види изложено тялото на любимата им жена пред погледите на толкова много потребители в Интернет-сайтовете или на видеофилм?
- Така е, но той не е всеки, той ме познава достатъчно добре, няма против, защото, както казах, филмът не е за всеки. Освен това ще вложим парите за жилище в Монтекатини. (курортен град в Италия – б. а.)

- Как се отнася семейството ти към твоите нови занимания, наложи ли се да ги убеждаваш, или пък да ти поставят ултиматум да се откажеш например?
- Нашите знаят и ме подкрепят във всичко, което правя.

- Голяма част от аудиторията те припознава с прякора ти „Мис Пиги”, който медиите ти лепнаха и така стана популярна. Даже в мое интервю призна, че ти е симпатична и че ти се вижда сладка героинята на „Мис Пиги”- още ли мислиш за нея така?
- Да, сладък е анимационният герой, но мисля, че вече е глупаво да ме наричат така. Не съм малко дете и вече не ми е смешно. Има доста руси колежки, които вече са „поели щафетата” и приличат на „Мис Пиги”. Аз съм доста по-слабичка от тях.

- Последния път ми изпрати заплашителни смс-и, че ще съдиш редакцията, ако те пише така, и искаш специално извинение, че всъщност не си „Мис Пиги”! Наистина ли вярваш, че по този начин ще промениш мнението на хората за теб, след като в коментарите под интервютата те наричат по същия начин, както и че 99,9 % от хората те идентифицират най-вече по този прякор?
- Ами не мисля, че това е правилно, след като винаги съм откликвала и съм отговаряла на всеки ваш въпрос, да ме наричате така! Аз не живея за хората, хората обичат да се радват на чуждото нещастие, за мен може да си мислят каквото поискат, все ми е едно.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://dnesplus.bg

Наша чалга певица влиза в порно индустрията

Стилиян: Виждал съм Калканджиева в лесбосцени под въздействието на алкохол!

Фолкпевицата Адриана, изрева: Пластичният хирург д-р Емил Георгиев ми съсипа здравето и психиката – обезобрази ме, ще го съдя!

И Мис Пиги напусна продуцента си /ВИДЕО/

Жесток проститутски скандал тресе фолка!

Моделът Адриана с гол дебют на корицата на MAXIM


 


Сходни връзки

Фолкпевицата Адриана: Bзех 20 000 евро за първия ми порнофилм /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди