изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:11 EEST
Шокираща връзка! Рускинята в Бургас се самоубила заради детето от куфара?    
ОбществоРускинята Александа Нани, която на 17 март скочи заедно с дъщеря си от 5-ия етаж на кооперация в Бургас, е знаела за зверското убийство на 5-годишното момче, намерено в куфар край яз. Пасарел на 20 март. Тази версия разкриха вчера криминалисти от СДВР, пише novini.bg, позовавайки се на в. "Всеки ден".

Разследващите смятат, че между двете трагедии има връзка. Съседи на 33-годишната Александа съобщили, че преди да скочи заедно с 4-годишната Алиса, рускинята несвързано говорела за дете, убито в катастрофа. "Много съм грешна", изкрещяла накрая побърканата жена и полетяла към смъртта.

Съвпаденията обаче продължават - по последни данни сигналът за намереното в куфара момче, чиято самоличност все още се уточнява, бил подаден от Бургас. И още - безусловно е изяснено, че зеленият пътен сак "Самсонайт" е купен от Белгия през февруари 2014 г. от жена с руско име, след което куфарът е заминал за Русия. Двете трагедии - откритото тяло на момчето край Пасарел и скокът на Александра в Бургас, съвпадат и по време.

Трупът лъсна на 20 март, като според криминалисти е престоял във водата 4-5 дни, т.е. убийството трябва да е станало около 15 март. Александра и Алиса пък скочиха  два дни  по-късно, на 17 март. Междувременно стана ясно, че рускинята е оставила предсмъртно писмо преди фаталния скок. Малката й дъщеря пък помислила, че това е някаква игра, качила се на стол на терасата и се хвърлила след майка си.

http://pik.bg/

 


Сходни връзки

Шокираща връзка! Рускинята в Бургас се самоубила заради детето от куфара? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди