изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:15 EEST
Учителка подарява книжки със секс пози на първолачета    
НовиниУчителка от пловдивско училище подарила на децата, на които преподава, книжка със секс пози. Книжката се казва \"Мамо, мамо, я кажи кой прави децата?\" и е на издателство \"Кибеа\". Текстовете и илюстрациите показват откъде идват децата, съобщава TrafficNews.bg.



„Порасналият човек може да прави с пениса си деца на жената. Тогава той става баща, а тя майка... Тогава мъжът целува жената, понеже той почти винаги има желание и те лягат в леглото или на поляната или където им се иска\", е само част от скандалния разказ, за това как се правят децата.

\"Потресена съм! Не знам кое е по-отвратително - картинките или текста. Как да обясня на детето си сега всичко в тази книжка\", коментира възмутена майка.

Разказите в книжката определено не са подходящи за деца и наподобяват илюстрации от Кама Сутра. Легнали един върху друг мъж и жена, секс пози и дори мястото, откъдето излиза бебето.

\"Аз не съм запозната със случая, от Вас разбирам за такива книжки, а практика на училището е за празника на буквите да подарява единствено грамоти\", заяви директорът на учебното заведение, чието име засега се пази в тайна зарази разследването.

\"Разбира се, че ще им я дам. Това е детска приказка. Аз съм съгласувала това решение с родителите и те нямаха нищо против. Тази книжка ни е дарение от софийско училище. Аз имам внук на две години, който дори я знае наизуст\", твърди учителката на децата.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Учителка подарява книжки със секс пози на първолачета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди