изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:00 EET
Участник в оргия се удави в басейн на суинг парти    
ЛюбопитноТрагично завърши разюздано парти на суингъри във Великобритания. Мъж на 35 години се удави в басейн на имение, където се провеждала оргия с размяна на партньори, съобщава „Дейли Мейл”.

Темата на суинг партито била „Джеймс Бонд”. То се провеждало в имение на стойност 3 млн. британски лири, намиращо се в отдалеченото селище Радлет в Хартфоршър.

Гостите в имението с осем спални и огромен басейн, били в неведение за трагичния инцидент, докато гола жена, забавляваща се с 35-годишния палавник, не изскочила от басейна и не започнала да крещи. Той бил изваден от водата, но всички усилия да бъде спасен не дали разултат. Трагедията се разиграла в малките часове на неделя сутринта.

Участници в „Джеймс Бонд” купона споделят, че когато видели мъжа да се дави и върти във водата, помислили, че се шегува. Басейнът бил с различна дълбочина и човекът сам тръгнал към частта, дълбока 3 метра.

Домакинът на оргията скочил сам в басейна и извадил давещия се мъж. На място пристигнали полиция и парамедици. Разследването продължава.

Загиналият бил нов в партитата за възрастни в Радлет. Те се провеждат всеки уикенд от бизнесмена Ричард Стенли и Джанет Харисън. Входната такса е 50 лири на човек. „Всички бяха шокирани, включително и аз. Чух някой да крещи и видях, че има някой на дъното на басейна. Наоколо имаше 12 души, а във водата – 6. Гмурнах се и извадих човек”, разказва Стенли.

На мястото имала и сестра, която оказала първа помощ. Усилията за съживяването на удавника продължили до простигането на линейката. Подозират, че мераклията може да е сполетян от инфаркт в басейна.   http://www.hiclub.bg
 


Сходни връзки

Участник в оргия се удави в басейн на суинг парти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди