изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:54 EET
Само за жени: Искате страхотен секс? Ето какво не трябва да правите /18+/    
Любопитно Има много двойки, които изпитват различни проблеми в интимността, които пречат на секса да бъде пълноценен

Имате ли нужда да разговаряте с партньора си за сексуалния ви живот? Ако отговорът е „не“, значи всичко под завивките при вас е наред. Но има много двойки, които изпитват различни проблеми в интимността, които пречат на секса да бъде пълноценен. Замисляли ли сте се, че има вероятност вие да грешите някъде? Кои са нещата, които трябва да спрем да правим, за да подобрим сексуалния си живот?

Ето ги и най-често срещаните грешки:

Не поемате инициативата
Някои хора са срамежливи по природа. Но това не е извинение за свян в леглото. Там трябва да се поема инициатива, поне от време на време. Не може да чакате само партньорът ви да проявява ентусиазъм. В любовта и секса са нужни двама.

Хващате се за споровете

Трудно е да се отърсите от емоционалния стрес и да настроите съзнанието си на нежна и интимна вълна. Много хора изпитват затруднения в този аспект. Но така неминуемо страда сексуалният живот, а заедно с него и връзката. Понякога просто се отдайте на необмислени секс игри без много-много да си слагате психологически спирачки.

Не си доставяте удоволствие

Много жени смятат, че мастурбацията е срамна и не трябва да се практикува. Това са митове и предразсъдъци. Истината е, че мастурбацията помага много за подобряване на либидото и прави сексуалния живот по-пълноценен и активен.

Срамувате се
Спрете да се смущавате в леглото. Много жени се притесняват от външния си вид, което им налага огромни спирачки и им пречи да разгърнат целия си сексуален потенциал.

Ограничавате секса само в спалнята
Признайте си, че това доскучава. Ако правите секс само и единствено в спалнята, това е повече от тривиално. Вместо това използвайте всяко удобно място за доставяне на наслада. Дори SMS-ите през деня са част от любовната игра, която ще разпали до краен предел либидото ви, както и това на партньора ви.

Отдавате се на рутината
Бъдете спонтанни. Колкото и да ви е писнало да го чувате, това е решението на много голяма част от сексуалните проблеми. Разчупете модела в леглото, създайте си настроение, правете секс на нестандартни места или поне не го правете само в спалнята – всичко това помага.

Претрупвате пространството

Спалнята ви затрупана ли е от дрехи и предмети? Често срещан „феномен“ е всичко да се прибира в спалнята, за да изглеждат останалите помещения подредени. Така обаче задръствате интимната си сексуална енергия. Разхвърляността не е просто естетически проблем. Тя би могла да пречи на енергийно ниво както на сексуалния ви живот, така и да внася стрес.

Винаги казвате „не“
Възможно ли е никога да не сте в настроение? Все някога трябва да имате желание. Ако нямате, това може да се окаже много по-голям проблем, отколкото си мислите.

Az-jenata.bg
http://www.blitz.bg

УЧЕНИ СЪВЕТВАТ ДА СПИМ ГОЛИ
Страхотен секс седем дни в седмицата
Най-любимите секс пози на жените /18+/
ЗА ДАМИТЕ: Лъжата в леглото трови любовното щастие
Какво мислят жените за размера на пениса?
Цветанка на Веско Маринов минала пред леглата на цялото ЦСКА
10 супер съвета за страхотен секс (за мъже) /18+/
Бившата на Веско Маринов: Имахме страхотен секс
По гърдите им ще ги познаете /18+/
Спалня за страхотен секс
Топ 10 еротични женски фантазии
Лесбийки взривиха Града на греха /снимки/
Рими по прашки
ГАЛЕНА - ПЛОД НА КРЪВОСМЕШЕНИЕ. РОДИТЕЛИТЕ Й ИСКАТ ПАРЧЕ ОТ СЛАВАТА
 


Сходни връзки

Само за жени: Искате страхотен секс? Ето какво не трябва да правите /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди