изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:14 EET
"Невидимото" бельо е "черешката" на сезона    
Любопитно Пролет е - време за любов, страст и бурни романи. А това означава, че трябва да ревизираме чекмеджето с бельото си. Готова ли си за победи на любовния фронт?

Фасонът на изкушението

Главната новост за любителките на красивото бельо е, че обожаваните от всички гащи “стринги”, които откриват всичко “отзад”, излязоха от мода. Сега на върха стоят боксерките, кюлотите и тангата.

От сутиените както и преди на мода са моделите, които зрително увеличават гърдите. На първо място са push-ups - сутиени, чиито чашки са снабдени с джобчета за подплънки от силикон или поролон, а също и balkonette - модел, който максимално открива бюста и го приповдига отдолу. В такъв сутиен бюстът изглежда като “балконче”, откъдето е и кокетливото му название. Сутиените balkonette са подходящи за деколтирани дрехи, но стават и за други случаи.

Цветът на страстта

Отдавна известните бял и черен цвят днес не са на мода. Сега са модерни цветните комплекти, при това най-популярните цветове, определени от моделиерите, са пурпурният, синият и лилавият. Пурпурното и лилавото бельо е перфектно за смугла кожа, а синьото - за дамите с много бяла кожа.

Традиционният бежови гащички и сутиени през настъпващия сезон ще бъдат изместени от новия нюанс, наречен “сребрист божур”, почти неотличаващ се от цвета на кожата. Бельото в този цвят изглежда необикнoвено сексапилно и предизвикателно, защото при определено осветление дамата изглежда напълно гола.

Ново xрумване на моделиерите са дамски комплeкти в традиционно смятаните за мъжки цветове - маслиново, блатно, жълтеникаво. Бикините и сутиените с цвят на охра, каки и джинсово синьо също заемат почетно място в шкафа с бельото на съвременната жена.

Десенът на успеха

През настъпващия сезон се извършва революция в маниера на украсяване на долното бельо. Перличките, лъскавите камъчета, металните украшения излязоха от мода и бяха заменени от апликации, шевици, шнурчета, ресни, рисунки в стил “тату”, всякакви възелчета и украси, наподобяващи кожата на различни зверове, както и различни източни орнаменти. Модни детайли са широкият колан на бикините - елегантен на шнурче или еластичен като при мъжкото бельо.

Тъканите на съблазънта

Разкошният гипюр и дантелите като преди продължават да вдъхновяват моделиерите. А и коя модерна жена би се отказала от възможността да се сдобие с нов дантелен комплект? Впрочем ако чекмеджето с бельото ти е претъпкано с практични памучни гащички или бельо от еластичен трикотаж, не се вайкай - те не са излезли от мода и отговарят на “новите” материали.

Най-модерната тъкан сега е супертънко микровлакно, напомнящо тюл. Прозрачните комплекти в телесен цвят, изработени от такъв материал и създаващи впечатление за пълна липса на бельо, са последният писък на модата.

Детайлите на шика


“Черешката” в модата на бельото през този сезон са корсетите. Най-изтъкнатите дизайнери дори ни съветват да си купуваме много луксозни корсети и да ги слагаме върху дрехите като вариант за вечерен тоалет. Ако не си толкова храбра и корсетът не е дреха, в която би се чувствала добре, опитай само с бикини или сутиен с декоративно шнурче.

Харесай го ти, за да го хареса и той

Мъжете се побъркват само от бельо, което идеално подхожда и се харесва на самата жена. Затова при покупката му непременно обърни внимание на следното:

* бельото да не притеснява движенията ти, да не се врязва и нищо да не притиска;
* комплектът да е твоят размер, като вземеш предвид особеностите на фигурата си;
* шевовете и катарамките на изделията да са здрави и надеждни, а шевовете - равни;
* материалът да е мек и добре да се разтяга;
* дантеленото бельо да остава еластично и да не се къса при разтягане.

...............
Мислиш, че такова изискано бельо не ти е необходимо, пък и годеник си нямаш?! А знаеш ли правилото за вещите? Купи си делови костюм, и кариерата ти е в кърпа вързана! А за сексапилните гащички... сама разбираш!


АНЕКДОТИ

...............

Мъж купува подарък на жена си, но не знае размерите й. Обръща се за помощ към продавачката:
- Жена ми е висока 175 сантиметра и тежи 50 килограма. Какъв размер би й станал.
Продавачката се колебае и се обръща към колежката си от съседния щанд:
- Марче, какво би стояло най-добре на жена с ръст 175 и тегло 50 килограма?
- Надгробна плоча!

...............
Мъж се прибира у дома и заварва жена си с приятеля си, вади пистолета и го застрелва. Жена му го укорява:
- Да не си се побъркал!? Скоро ще останеш съвсем без приятели.


ЗАЩО КИТАЙКИТЕ СА КАТО МРАМОРНИ КУКЛИ?

Те използват за разкрасяване продукти, които са им под ръка.

Летяща целувка /за суха кожа/

2 супени лъжици соева извара тофу се смесват с 2 чаени лъжички растително масло. Маската се нанася на лицето веднага след приготвянето за 15 минути. Прави се два пъти седмично. Сваля се с памучен тампон, напоен със студено мляко. След края на процедурата се измивате първо с топла, после със студена вода.

Матова пъпка /за мазна кожа/

Разбива се на пяна 1 белтък и в него се добавят на капки 1 чаена лъжичка намачкани плодове. Маската се нанася на лицето за 20 минути веднъж седмично. Отмива се с топла вода.

Императорски лъч /за нормална и смесена кожа/

Смесват се 1 супена лъжица мед и още толкова обикновена извара. Маската се нанася на лицето за 15-20 минути. След това малка кърпа се намокря със студена вода, изстисква се и се слага на лицето за 2-3 минути. Такъв компрес трябва да се прави след всяка маска.

Акъл от баба

- Настърган суров картоф, наложен върху лицето във вид на маска, отлично подсушава и обира мазния блясък.
- Измивайте се само с хладка вода - това свива порите.
- Протривайте по-често лицето си с половинка ябълка и ще имате прекрасен тен.
http://www.blitz.bg

Изборът й на бельо разкрива каква е в леглото
Червеното подходящо ли е за април? /снимка/ 18+
35 момента, които отблъскват жените при секс
Женствеността се измерва с естрогените
Украинците се наслаждават на министърка без гащи (СНИМКА 18+)
Странни неща, които възбуждат мъжете
Красиви тела показаха скъпо бельо от Лондон /ВИДЕО/
Нощен сутиен пази гърдите от сплескване и увисване
Лейди Гага остана по бельо
Папараци щракнаха Джей Ло без гащи (18+)
Най-търсените секс униформи /над 18/
Чисто гола ездачка пощури Москва (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)
Сексуален хороскоп: Какви любовници са различните представители на зодиите

 


Сходни връзки

"Невидимото" бельо е "черешката" на сезона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди