изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:15 EET
Нов екшън със самолет в небето над Франция    
По светаНова драма със самолет се случи във Франция, която още е в шок от трагедията с катастрофата на полет на “Germanwings”. Самолет на „Еър Франс” подаде сигнал за бедствие докато беше в небето над Франция този следобед, съобщава „Мирър”.

Полет AF1184 е пътувал от Париж към град Тунис. Заради техническа неизправност на пилотите им се наложило да вземат решени да обърнат машината и да се върнат в Париж. Обратният завой е направен час след излитането. Тогава самолетът е бил на над 10 000 м височина.

Първоначално се смятало, че самолетът ще кацне аварийно в Нант, но той продължил пътя си обратно към летище „Шарл де Гол” в Париж. В крайна сметка той се е приземил успешно.

Засега от компанията отказват да уточнят какъв е техническият проблем, предизвикал инцидента.

Само за последните 24 часа се случиха два инцидента със самолети. Единият беше доста близо до България – в Истанбул, където се взриви двигател на самолет на иранска авиокомпания. По-рано стана ясно, че „Боинг” е прелетял над Атлантическия океан с огромна дупка на носа си.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нов екшън със самолет в небето над Франция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди