изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:52 EET
Еротичният танц на пчеличките разтресе Русия (ВИДЕО)    
По светаГенералната прокуратура да провери дали всички спортни школи и школи за танци спазват законите, поиска председателят на Руското сдружение за защита на потребителите на образователни услуги Виктор Панин. Поводът е клипът с еротичния танц на пчеличките от Оренбург - ученички, които си вдигат полите в такт с музиката.

Панин също така призова Министерството на образованието и науката и Министерството на спорта да създадат комисия, която да провери дали услугите на учебните заведения за допълнително образование съответстват на нормите на морала и на етиката. Според него на тотална проверка трябва да бъдат подложени и кръжоците за декоративно-приложно изкуство и вокалните студиа.

Видеото от представителния концерт на оренбургската школа за танци „Kredo” предизвика грандиозен скандал в социалните мрежи.

„Възмутително е, че еротични танци се преподават на непълнолетни – заяви Панин. – Вероятно администрацията е казала на родителите, че момичетата ще бъдат обучавани на спортна акробатика. Сигурен съм, че ако родителите знаеха на какво ще учат децата им, нямаше да ги пуснат в такова училище.”

Клипът „Пчеличките и Мечо Пух” събра над 3 милиона гледания. Много руснаци видяха в популярния танц туъркинг нарушаване на правилата за приличие.

Следствието в Оренгбургска област извършва проверка за появата на видеото с предизвикателния танц. От ведомството са видели в него признаци за „извършване на развратни действия без използване на насилие от лице, достигнало пълнолетие, спрямо непълнолетно лице”, както е формулиран един от членовете в Наказателния кодекс.

Кметството в Оренбург взе решение за затвори школата за танци до окончателното приключване на проверката.
Преди това директорката на студията за танци Виктория Яковенко, която е автор на видеото с участието на ученичките, заяви, че класът е разформирован и допълни, че кадрите са пуснати в интернет без съгласието на момичетата и родителите им.  http://www.blitz.bg



Вижте петте най-странни автомобила в света (СНИМКИ)
Вижте най-талантливия еротичен танц на пилон (ВИДЕО)
Снежана Макавеева гола в "Под прикритие"
Нелина се даде на стриптийзьори
Секси стриптийз – как?
Секси-полицайка сваля Сираков
Панайот от "Биг брадър": Коцето плати 100 лв. на Кучкова, за да му танцува гола в скута!
Женските грешки, които провалят връзката
Звезди, които са били стриптизьори
Смолянска дискотека предлага секс на живо
Давай, съблечи ме!
Сексапилната Кели Брук вилнее с преносим пилон в лондонските клубове
ГАЛЯ ОТ "САТЕН" ПОКАЗВА МРЪСНИ ТАНЦИ ПО МОРЕТО
 


Сходни връзки

Еротичният танц на пчеличките разтресе Русия (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди