изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:20 EET
Вероника Каролин Стефанова: Валери Божинов искаше да ме вкара в леглото си веднага след Моника Валериева, аз бях неговата бройка    
ИнтервютаВероника работи за \"Мис Национален отбор\" и е талисман на автомобилистите в България: Бях болна от анорексия, в най-слабия си период стихнах до 37 кг., получавах припадъци, лежах в болница и психиатрично отделение, за да се излекувам
Вероника Каролин Стефанова работи за   Вероника Каролин Стефанова работи за

Моделът Вероника Каролин Стефанова е от София, на 21 години, учи в НБУ „Политически науки”, работи за конкурса „Мис Национален отбор”, на който продуцент е Маги. През 2014 година е избрана за талисман, като „Мис Автомобилизъм”, и открива международни ралита и популяризира автомобилния спорт. Чаровната блондинка отдавна не пропуска мач на ЦСКА, като вече е нещо като талисман на тима. Вероника за пръв път разкрива в медийното пространство, че е боледувала от анорексия, както и че съпругът на Николета Лозанова – футболистът Валери Божинов, се опитва от 2013 година та до днес да я вкара в леглото си!


- Вероника, освен трета година студентка по „Политически науки”, ти работиш за „Мис Национален отбор” и си талисман на автомобилистите в България. Наричат те и „най-яката фенка на ЦСКА” - откъде дойде любовта ти към „червените”?
- Покрай баща ми, откакто се помня, съм фен на ЦСКА. Обичам отбора и публиката.

- Вярно ли е, че „Мис Джуки” Габриела Радославова те е критикувала, че си избрана и за талисман на ЦСКА, а тя също е върла фенка на отбора?
- „Мис Джуки” и подобен тип момичета не ме вълнуват! Отдавна съм се научила да игнорирам ненужните хора в живота си. Тя имаше възражения относно това, че съм избрана за талисман, и дори подлагаше под съмнение моята професия на модел, въпреки че тя никога не е дефилирала за квалитетни марки. Бих я попитала на нея за какво й е този измислен имидж и титла „Мис Джуки”?!...

- Да не би твоят мистериозен приятел да е от този отбор или по някакъв друг начин да е свързан с него?
- Не, няма нищо общо с ЦСКА.

- През 2014 г. си изживяла неприятен момент по време на баскетболния мач между „Черно море” и \"Левски\"- \"сини\" фенове са ти се заканили, че ще те съблекат, подобно на Ивайло Петев!? Какво се случи по-точно и как ги предизвика?
- Получи се една нелепа ситуация. Преди мача на „Левски” имаше друг благотворителен мач, на който присъствах. Докато напусна залата, феновете на „Левски” ме бяха обградили

и ме заплашваха, че ще ме съблекат

Доста се бях уплашила, защото сред феновете имаше и по-агресивни, имаше и такива, които просто се шегуваха. Запазих самообладание и смело им казах, че ще им скъсаме вратата от голове на следващото дерби. Така и стана - победихме с 3:0.

- През 2011 година усилено се пишеше, че си била гадже на вратаря на „Славия” Стефано Кунчев, вярно ли е?
- Стефано Кунчев остана в спомените ми като една детска авантюра. Никога не съм имала сериозни отношения с него. Не харесвам мъже, които не поемат отговорност за думите и действията си.

- Напоследък те свързват отново с Валери Божинов, даже излезе материал, в който се твърди, че още през 2013 година сте имали забежка, която той е потулил, но сега отново се опитвал да те сваля. Вярно ли е?
- Да, сваляше ме! Сега е моментът да призная, че Валери Божинов искаше да бъде с мен, но пожела да отричаме в медиите, че се познаваме. Валери искаше да ме вкара в леглото си! Веднага след Моника Валериева аз бях неговата бройка номер 1000! И тъй като му отказах, той ме помоли да кажем в медиите, че не се познаваме.

Имаше проблеми с Николета Лозанова,

не му трябваха още разправии.

- Все пак жените си падат по Валери Божинов - той е красив и млад мъж, има известно състояние и е магнит за повечето „златотърсачки”. Теб привлича ли те като мъж, ласкаеш ли се от неговото внимание?
- Той е далеч от идеала ми за мъж. Аз не си падам по скандални личности, които публично демонстрират личния си живот. Валери не ме привлича като мъж заради скандалния му начин на живот. Може да ме ласкае човек, за който съм единствена. Аз търся други качества в половинките си и не определям себе си като \"превъзбудена златотърсачка\". Аз съм от богато семейство! По-скоро бих могла аз да го издържам, отколкото той мен!

- Добре, а кой известен спортист или от друга сфера те привлича чисто сексуално? Ухажвали ли са те други известни популярни българи и кои по-точно?
- Ухажвали са ме, но не е имало развитие на отношенията, затова е излишно да ги коментирам.

Veronika_vatre2.jpg

- Най-неприличното предложение, което си получавала досега и кой се осмели да го направи?

- Имала съм доста неприлични предложения. Последното, което ме шокира, беше от преди две седмици в Истанбул. Влязох да меря едно палто, собственикът на магазина ме хареса още в началото. Когато проявих интерес да си го закупя, той се обърна към мен с оферта за 5 минути секс и палтото да ми е подарък. Веднага си тръгнах! Не можех да повярвам колко нахални мъже има!

- Какви пластични интервенции и корекции имаш по себе си?
- Видимо е, че уголемих бюста си преди една година. Не съм прекалявала с кубиците, исках да изглеждам секси и доколкото може натурално. Други трайни корекции нямам, слагала съм си преди повече от година хиалурон в устните.

- Имало е обаче период в живота ти, в който си била болна от анорексия – диетите или нещо друго бяха причина да се разболееш?
- Това беше един доста дълъг период за мен, в който сякаш израснах покрай проблемите и започнах да гледам по-сериозно на нещата от живота. Доста фактори повлияха, за да се стигне до заболяването ми - по това време се занимавах с класически балет, работех като модел, готвех се за изпити, времето не ми стигаше за нищо, искаше ми се да съм първа във всяко едно отношение.

Покрай умората изпадах в леки депресии и започнах да се взирам в тялото си. Намалявах във времето храната с цел да сваля два килограма и не усетих как станаха 15!...

- До колко килограма стигна най-малко?
- В най-слабия си период бях 37 кг, свалих ги постепенно за няколко месеца, а последните 5 кг свалих рязко за десет дни.

- Как проумя, че имаш проблем, някой помогна ли ти, защото болните от анорексия не осъзнават за проблема и продължават да не поемат храна, все се виждат дебели...?
- Моят брат беше студент по медицина, вече е доктор. Той насочи вниманието на родителите ми към тази болест и през целия период беше до мен. Аз не вярвах, че съм болна, защото виждах себе си като закръглено момиче. Не исках да разговарям с близките ми на тази тема, защото мислех, че ме лъжат за това, че съм слаба, и им нямах доверие.

- Разкажи за последствията от анорексията, започнала си да получаваш припадъци, разкажи повече?Veronika_vatre3.JPG
- Последствията от анорексията са трайни - когато свалиш мазнините, организмът започва да изгаря мускулната маса, след това

започват да се засяга един по един всеки орган

Няма как да се възстановиш напълно, защото органите, увредени веднъж, няма как да са като нови. Анорексията е неврологично заболяване, нормално е вследствие на това да получавам припадъци.

- Какви мерки взе, за да се възстановиш?
- Лечението е доста продължително, минах през всички етапи. Взимах медикаменти в продължение на няколко години, а когато се стабилизирах, ми ги спряха. Бях в болница, след това - в психиатрично отделение. Прекарах дълго време вкъщи. Преборих се благодарение на упоритостта на семейството ми. Преди две години започнах и своя лична кампания, чрез която помагам на други момичета да се преборят с болестта и много от тях успяха!

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

blitz.bg

 

ВСИЧКО ЗА МОНИКА ВАЛЕРИЕВА

Моника ВалериеваМоника ВалериеваМоника ВалериеваМоника Валериева и Галя

 


Сходни връзки

Вероника Каролин Стефанова: Валери Божинов искаше да ме вкара в леглото си веднага след Моника Валериева, аз бях неговата бройка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди