изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:24 EEST
Ралица Драганчева – вице Мис Силикон: 3 години бях бита, унижавана и тормозена от мъж, който ми изневеряваше с... друг мъж!    
Интервюта На 14 направих опит за самоубийство, споделя красавицата, която вложи над 50 бона, за да се превърне от грозно пате в жива кукла Барби

Ралица Драганчева е на 22 години, от град Севлиево. Бивша танцьорка и модел в няколко модни агенции. През 2014 година печели второто място на „Мис Силикон”. След конкурса тя има понижено самочувствие и се скрива от медийното пространство за почти цяла година, докато не се превърне от грозното патенце в красив лебед.

Говори се, че блондинката е пръснала над 50 хиляди лева за направата на носле, скули, устни, гърди, стесняване на талията и още куп интервенции, за да заприлича на истинска кукла Барби и да се превърне в бг-варианта на украинката Валерия Лукиянова (известна като „живата Барби”). В момента Ралица живее и работи в Атина, Гърция. Тя е уникално непринудена, позитивно настроена и… откровена до болка! Буквално! За първи път Ралица Драганчева застава с името и новото си лице в медийното пространство и разкрива подробности за прераждането си след серия пластични операции, опита си за самоубийство едва на 14-годишна възраст, както и за злополучната й връзка с мъж на име Петър, който я е тормозел психически и физически. В продължение на три години търпи побоища и унижения от него, докато не го хваща в изневяра с... друг мъж!


- Ралица, през лятото става една година, откакто участва в конкурса „Мис Силикон 2014” - защо чак сега изплуваш в медийното пространство?
- Тази година се развиха много промени в живота ми, далеч по-сериозни от това да следвам желанията ми за изява, и стоях далеч от медийното пространство. Прекъснах висшето си образование, приключих дълга връзка и напуснах страната, но сега, след като си подредих живота, смятам, че мога да отделя време за малко слава! Може би и бях твърде заета с не толкова приятни неща. Също така, всичките ми интервенции ги направих през 2014 година и предпочетох първо да изглеждам така, както винаги съм мечтала. Преди бях просто едно грозно патенце, сега се чувствам като лебед!

- Когато ти остана втора на „Мис Силикон 2014”, след бившата порно актриса Габриела Иванова, какви чувства изпита – съжаление, разочарование, благодарност, ревност, завист, или съвсем нормално прие ситуацията?
- Всъщност, аз дотолкова нямах самочувствие, че не очаквах дори и да се класирам в тройката. На последния тур ми се разкопча обувката и ми се развали прическата и се чувствах наистина унизена. А колкото до Габи, ние се сприятелихме в началото на конкурса и смятам, че тя заслужаваше победа. Определено изпитах радост от моето второ място и от нейната победа.

- Имаш ли намерение да се пробваш в други конкурси за красота или това ти е достатъчно?
- Тази година имах възможност да участвам в „Мис Плеймейт”, но аз се отказах. Скоро, след като си дойда в България, смятам да продължа с изявите си, и този път победата да е моя.

- Защо, като нямаше достатъчно самочувствие, участва в такъв конкурс като „Мис Силикон”, какво искаше да докажеш, на себе си или на някой друг?
- Преживях тежка раздяла, в която доста бях унижавана и тормозена, и исках да докажа на себе си, а може би и на него, че аз съм красиво момиче, което

заслужава много повече от побоища и унижение!

- Прочетох в един сайт с въпрос към теб: „Благодарна ли си на някое момиче, което ти е отворило очите за Петър?”. Това ли е въпросният човек, който те е тормозил и пребивал психически и физически?
- Болезнено ми беше да говоря за това, но сега се чувствам по-добре и смятам да го споделя. Петър беше мъж, с когото бях 3 години, живеехме заедно, но аз почнах да се изявявам по конкурси и оттам почнаха побоища, скандали. Странното в тази ситуация беше, че бях сигурна, че ми изневерява, но нямах никакви доказателства.

Винаги, когато той излизаше, беше с момчета - никога, никой не го засичаше с момиче, и така се успокоявах, докато не му влязох няколко пъти във Фейсбука... Неговият най-добър приятел, с когото „уж” са израснали заедно, винаги го викаше в тях, там прекарваше целия ден. Моята най-добра приятелка Джуана имаше съмнения за тях двамата, но аз бях убедена, че е лъжа. Но имаше периоди от 1-2 месеца, без да имаме сексуален контакт, а това все повече зачестяваше… Един ден се уговорих с приятелката на другото момче, която имаше ключ за апартамента му. Решихме да отидем. Всъщност това, което видяхме, беше, че единият беше седнал в другия и просто играеха някаква компютърна игра, но ми беше достатъчен повод да го напусна.

Ralitsa_vatre2.JPG

- Разкажи ни повече за себе си, какво си учила, какво си работила в България, какви са амбициите ти?

- Родом съм от Севлиево, завърших средното си образование в хуманитарна паралелка в гр. Велико Търново, живея самостоятелно от 8-и клас. Доскоро учих две висши - български език и история, но имах прекалено много изпити и го замразих временно. Откакто съм завършила, работех като танцьорка ''free dance''. Работила съм в доста известни места по Черноморието, но според мен вече това е твърде опасна професия. Всеки те дърпа и ти предлага какви ли не суми за неприлични неща, които са непосилни психически удари за мен. Моите амбиции в момента са да отворя мой собствен бизнес. Също така, в момента обзавеждам моя апартамент и влагам всичките си спестявания в него.

Приключих с операциите!

- Каза, че си танцувала “free dance” - това включва ли танци „на маса” за клиенти? За еротични танци ли става въпрос или за стриптийз?
- Не, не съм танцувала на маси. Работих за един балет, в който правилата бяха изрично „Без бакшиш”! Харесвах работата си, но не и интригантките около мен.

- Сега си в Гърция. Къде живееш по-точно, с кого, от колко време си там, какви бяха причините, за да се преместиш?
- Дойдох на гости на моя приятелка през 2013 година в Атина. Стоях известно време и се запознах с един мъж със съвсем различен характер от този на българина. Караше ме да се чувствам щастлива, правеше всичко, което поискам, и си изкарах документи за постоянно местоживеене тук. Известно време след това се разделихме, но аз останах. Не съм казала, че имам намерение да живея за постоянно тук, но това, което знам със сигурност, е, че никога не бих се върнала в България за нещо по-различно от ваканция. Тук няма злоба, няма лоши коментари, няма и интриги. Чувствам се спокойна и щастлива.

- От какво се издържаш в момента, някой те подпомага или ти сама заработваш за насъщния?
- В момента съм хостеса в заведение, но това е за съвсем кратко, защото, както казах, много скоро с помощта на баща ми ще отворя мой собствен бизнес. Аз съм разумно момиче и влагам пари там, където по-късно си ги връщам двойно.

- Обаче много пари си изхарчила по твоите пластични операции – колко на брой общо са те? Спряга се сумата около 50 хиляди лева за тях…?
- Със сигурност не съм си премахвала ребра, но съм си правила две други - на гърдите и носа, както и на устните. Парите са голяма сума, защото, за да получа хубав резултат, трябва да е от добър лекар! А и парите ми не отиват само за операции. Косата ми струва 1100 евро, която сменям на четири месеца, през ден ходя на солариум, а и да не включвам всички останали дребни глезотийки...

- В гърдите си колко кубика силикон имаш, къде си ги прави и колко ти струваха?
- Правих си ги в София, при известен лекар. 8 хиляди лева. Имам само 400 кубика, но смятам, че това скоро ще се промени и ще сложа по 800 кубика или общо 1600!

За мен е много важно да изглеждам перфектно, независимо какво ще ми коства това

Днес външността е най-важна от всичко. Хората първо виждат как изглеждаш, никой не го интересува какъв си по характер.

- Устата ти също прилича на правена!...
- Истината е, че в продължение на две години си слагах хиалуронова киселина, но от 7 месеца не съм и както знаете тя се разгражда. В момента нямам нищо, но смятам пак да си сложа, този път в по-малко количество, защото имам страхотни естествени устни и не искам да ги развалям отново.

- Сравняват те с украинската „жива Барби” Валерия Лукиянова! Тя обаче е вегетарианка и смята в бъдеще да се храни само със… слънчева енергия! Ти регулираш ли теглото си с драстични диети?
- Да! В момента съм на лимонова диета и всеки ден, след събуждане, на гладен стомах, пия 3 лимона с топла вода и мед, и така с всеки ден увеличавам броя лимони и количеството вода. Диетата прочиства корема, премахва стомашни киселини, имунната система се насища от витамини, а така се и отслабва. В момента съм 47 кг. Искам да достигна 43. Висока съм 170 и смятам, че това биха били перфектните мерки. Размерите ми в момента са 95/60/89, надявам се да ги понамаля.

Ralitsa_10_Valeria.JPG
Рускинята Валерия Лукиянова – „живата Барби”

- Лукиянова признава в интервю, че на 14 години прави опит за самоубийство заради момче, на 16 години се омъжва за съпруга си, вече 10 години са заедно, но тя е за свободните връзки и въобще не я интересуват плътските наслади, не иска да бъде майка, както и че е безполова. Ти имаш ли подобни нагласи спрямо секса, как приемаш тези нейни безумни твърдения?

- Твърденията на тази жена според мен са напълно безумни, но никой няма право да съди хората, без да е запознат.
Интересно е, че на 14 години аз също правих опит за самоубийство, но това е заради пубертета. Сега никога не бих си и помислила такова нещо. Имам страхотен живот, който не може да контролира нито един мъж! В момента имам страхотен човек до себе си и се надявам скоро да се сгодим, но смятам, че за дете е твърде рано, защото искам то да има живот без нито едно притеснение и неудобство.

- Кой е мъжът в твоя живот сега, разкажи повече за него?
- Да, имам сериозна връзка в момента, на семейни начала. Казва се Мариян, на 23 години е и се занимава основно с бодибилдинг. Със страхотни сини очи е, перфектно тяло, а най-хубавото е, че постоянно ме изненадва, готви ми и ме глези много. Не съм срещала толкова перфектен мъж - както външно, така и вътрешно.

- Сигурна съм, че трудно се шокираш от неприлични предложения, но кое е най-перверзното или брутално, кой ти го предложи, ти как реагира?

- Предлагали са ми всякакви оргии

за неприлично големи суми - на яхти, на открито… Предлагали са ми да участвам в порно филми, също така и договор от една телевизия, естествено - пак за порно филми. Смятам, че тези предложения са нормални, защото изглеждам добре, а всеки би искал да гледа гола, добре изглеждаща жена. Замисляла съм се, но досега не съм се съгласявала.

- А оферти за секс за пари, колко е най-голямата сума, от кого и по какъв начин ти е била предложена?Ralitsa_vatre3.JPG
- 17 хиляди.

- Приемаш ли спокойно аналния секс като част от любовната игра?
- Не, не обичам и не подкрепям мнението на Наталия Кобилкина, която твърди, че ''да имаш хубаво дупе и да не правиш анален секс е, като да имаш „Ферари” и да го държиш в гараж'', ха-ха...

- Сваляли ли са те известни българи – женени или неженени плейбои, разкажи за най-фрапантния случай?
- Едни от най-известните, за които постоянно виждам ваши статии, естествено не споменавам имена. Имала съм връзка с известен млад, женен мъж, но не беше дълга. В момента пак се опитва да се докопа до мен, но за мен един мъж издъни ли се, остава в миналото. Не давам втори шанс на мъже, независимо колко богати са.

- Да наблегнем на футболистите - кой от тях се е пробвал да иска от теб секс?
- Един-единствен, може би известен точно с това, че е голям плейбой. Но аз не обичам футболисти и никога не съм им обръщала внимание. Падам си по ММА-ейци.

- Имате ли си с твоя сегашен любим мъж собствено изобретение, свързано с любовната игра в секса?

- Не, нямаме. Обичам грубия секс и смятам това за любимата ми фантазия, моногамна съм, но обичам разнообразието в секса - с един и същи човек, но всеки път различно.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Ралица Драганчева – вице Мис Силикон: 3 години бях бита, унижавана и тормозена от мъж, който ми изневеряваше с... друг мъж! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди